Scandal și violențe la meciul de fotbal Unirea Pişcolt – Viitorul Lucăceni. VIDEO

• publicat la: 7 octombrie 2019
Scandal și violențe la meciul de fotbal Unirea Pişcolt – Viitorul Lucăceni. VIDEO

Mai mulți suporteri au contactat redacția Buletin de Carei pentru a semnala incidentele de la meciul de fotbal Unirea Pişcolt – Viitorul Lucăceni din Seria C a Ligii a 4-a județene.

Bătaie ca în filme pe terenul de joc al echipei din Pișcolt. Cel agresat a fost jucătorul Cătălin Imbuzan, student în ultimul an la o facultate din Oradea, absolvent al Liceului Teoretic Carei.

Potrivit suporterilor, incidentul s-a declanșat datorită faptului că antrenorul echipei Unirea Pișcolt a fost deranjat de faptul că unul din jucătorii de la echipa din Lucăceni a dat minge spre arbitru moment în care Cătălin Imbuzan a fost pălmuit de antrenorul gazdelor. Au sărit mai mulți suporteri, a fost lovit și Sergiu Bîrle, în incident fiind implicați și băiatul antrenorului gazdă precum și polițistul local îmbrăcat în civil.

,,Cătălin e tot ce avem mai de preț,, spune familia sa ,,și când am văzut cum a fost bătut până și de polițistul care de fapt ar trebui să împace lumea nu să fie agresiv am crezut că leșinăm. Noi lucrăm în Italia ca să îi putem asigura continuarea studiilor  iar acum nu mai avem liniște dacă știm că nu e în siguranță pe un teren de sport!,,

Cătălin Imbuzan este student  în ultimul an la o facultate din Oradea. Familia sa a angajat deja un avocat care să îi reprezinte împotriva agresorilor.

Potrivit regulamentelor sportive în vigoare,  organizatorii evenimentului sportiv au obligația de a asigura toate măsurile de ordine pentru a împiedica incidente care duc la violențe pe terenul de joc dar nu numai.

Buletin de Carei

comentarii

de Gheorghe la 7 octombrie 2019 - 21:16

Dupa parerea unora ne te poti lua…exagerari…
Baitu asta Catalin se vede la sfarsittul clipului cum sare cu doua picioarr in adversari. Deci nicinel nu iinun sfant. Acolo toata lumea s.o batu cubtoata lumea.

de andrei la 7 octombrie 2019 - 21:18

păcat că și în sport se manifestă ura împotriva românilor

de Gica la 8 octombrie 2019 - 20:06

Acel milițian trebuie concediat!
Rușine că se întâmplă așa ceva in sport in 2019!!!
Barbarism!Macar ne vede o tara intreaga cat de civilizați sunt Satmarenii!!!
Bravo

Lasati un comentariu