România în realitate. La Carei primarul nu e sancționat dacă nu poartă eșarfa tricoloră conform legislației în vigoare

• publicat la: 31 ianuarie 2020
România în realitate. La Carei primarul nu e sancționat dacă nu poartă eșarfa tricoloră conform legislației în vigoare

O nouă adresă de la Instituția Prefectului confirmă faptul că primarul municipiului Carei nu comite nicio ilegalitate dacă nu poartă eșarfa tricoloră la recepția oficială și internațională ocazionată de decernarea titlurilor PRO URBE.

Deși este specificat negru pe alb în OUG 57 din 2019 că eșarfa se poartă obligatoriu  la solemnități, recepții, ceremonii publice….la CAREI nu se aplică aceste prevederi! Cât se mai tolerează afrontul adus legilor din România la Carei? Are vreo relevanță faptul că doar membrii ai UDMR asigură conducerea orașului?

.

Priviți ce scrie la articolul 206 din OUG 57 la care se face referire!

.

Adică eșarfa se poartă în mod obligatoriu în cazurile menționate!

În ce limbă ar trebui scris articolul de lege pentru a fi înțeles?

Priviți mai jos ce apare în HOTĂRÂREA CONSILIULUI LOCAL CAREI  pentru acordarea titlurilor PRO URBE…

Toate  HOTĂRÂRILE CONSILIULUI LOCAL din 21 august 2019 PRIVIND ACORDAREA TITLUTILOR PRO URBE  apar pe pagina Primăriei Carei .

Doar că LEGEA NU se aplică la Carei unde conducerea  orașului este formată exclusiv din membrii ai UDMR.

Primarul Kovacs a semnat chiar o adresa prin care a furnizat informații FALSE Instituției Prefectului legate de organizatorul recepției care punea în aplicare o Hotărâre a Consiliului Local Carei din data de 21 august 2019.

http://www.buletindecarei.ro/2020/01/fals-in-acte-publice-la-primaria-carei-documentul-adresat-prefecturii-satu-mare-contine-informatii-false.html

Cu alte cuvinte, cei trei nominalizați și acceptați prin vot de către Consiliul Local Carei au primit  distrincțiile de la cetățeanul evazionist Kovacs Eugen și nu de la primarul municipiului Carei.

Aceasta este realitatea în teritoriu, departe de capitala României. Ne punem întrebarea pe cine reprezintă aici la Carei politicienii români, parlamentarii? Instituțiile statului pentru cine lucrează, pe cine reprezintă?

Dacă cetățeanul Kovacs nu dorește să poarte însemnele de primar  atunci de ce  nu renunță la calitatea de demnitar, la pensia specială oferită de statul român chiar dacă are datorii la bugetul de stat?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu