Buletin de Carei obligă Primăria Carei să pună la vedere Achizițiile publice. Urmează furnizorii

• publicat la: 17 februarie 2020
Buletin de Carei obligă Primăria Carei să pună la vedere Achizițiile publice. Urmează furnizorii

Buletin de Carei a reușit și de această dată să oblige  Primăria Carei să respecte legea. După numeroase semnalări  scrise ale Buletin de Carei, au apărut pe pagina oficială a Primăriei Carei, www.municipulcarei.ro,  Achizițiile publice, deocamdata doar  sumele pentru servicii nu și furnizorii. Buletin de Carei a avut din nou dreptate. Nici acest material nu este despre români și maghiari ci doar despre respectarea legilor din România, țara noastră. Vor mai urma amenințări cu moartea?

Buletin de Carei a luat atitudine pentru faptul că pe pagina oficială a organizației guvernamentale Primăria Carei nu apar Achizițiile Publice așa cum prevede Legea. În cadrul întâlnirii cu presa de la prefectura Satu Mare subprefectul Altfatter Tamas a confirmat pentru Buletin de Carei că Primăria Carei are obligația de a posta pe pagina sa oficială Achizițiile Publice.

Așa că Primăria Carei a trebuit să se conformeze și să facă cunoscute ACHIZIȚIILE PUBLICE. Doar că Primăria Carei s-a conformat doar pe jumătate și face publice doar sumele Achizițiilor Publice nu și numele societăților care beneficiază de aceste sume așa cum s-a procedat până la data de 3 aprilie 2018.

Ce are de ascuns primăria Carei și de ce trebuie ca Buletin de Carei să le atragă atenția pentru respectarea legii?

Cei care contribuim cu plata impozitelor la bugetul local avem și dreptul  de a vedea la cine ajunge  banul public.

.

Buletin de Carei îndeamnă administrația Kovacs-Keizer-Beko să posteze Achizițiile publice în format complet, așa ca și până la data de 3 aprilie 2018, să nu se rușineze de a ne face cunoscuți și  furnizorii, numele acestora din moment ce e vorba de banul public.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/03/in-atentia-uatm-carei-postati-pe-site-strategia-de-achizitii-publice.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/buletin-de-carei-are-din-nou-dreptate-primaria-carei-publica-pe-site-achizitiile-publice-partial.html

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/aratati-achizitiile-publice-de-la-primaria-carei-de-ce-va-rusinati-de-ele.html

http://www.buletindecarei.ro/2020/01/secret-achizitiile-publice-de-la-primaria-carei.html

Lasati un comentariu