Guvernul recomandă stropirea cu dezinfectant pe bază de clor. Primarul Kovacs spune că e inutil și e…,,doar o risipă,,

• publicat la: 23 martie 2020
Guvernul recomandă stropirea cu dezinfectant pe bază de clor. Primarul Kovacs spune că e inutil și e…,,doar o risipă,,

Să spui în plină pandemie de coronavirus că stropirea cu dezinfectant prin municipiu este complet inutilă chiar dacă Grupul de Comunicare Strategică din subordinea MAI o recomandă, asta înseamnă să fii consecvent  în a ți se rupe  de statul român și de populație.

 ”Stropirea străzilor, a spațiilor verzi și a locurilor de joacă cu apă amestecată cu clor sau alt dezinfectant este complet inutilă. Să nu cădem în capcana măsurilor propagandistice pe fondul dezinformărilor….nu are niciun rost să stropim cu dezinfectant asfaltul, iarba și nisipul. Este doar o risipă de resurse materiale și financiare,,  declară Kovacs Eugen.

,,Paza bună trece primejdia rea,, este o zicală pe care   primarul urbei cu siguranță nu o cunoaște.

Dar Guvernul ne îndeamnă să curățăm suprafețele cu dezinfectant  pe bază de clor…așa cum fac toate primăriile din România.

La Carei nu s-a întrunit nici Comitetul Local pentru Situații de Urgență iar consilierii personali ai primarului sunt specializați în promovarea cultului personalității conducerii orașului, în  linșaj mediatic și întreținerea paginilor sociale în perioada programului de la Primărie.

Primarul este recunoscut pentru acțiunile sale sfidătoare la adresa statului român al cărui demnitar este, cea mai remarcabilă fiind înlăturarea de pe sediul Primăriei a plăcilor cu însemnele statului și montarea unora negre.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu