Consilierii UDMR au decis: apă din ce în ce mai scumpă în următorii ani

• publicat la: 27 februarie 2010
Consilierii UDMR au decis: apă din ce în ce mai scumpă în următorii ani

Careienii vor plăti cu 10% mai mult pentru apa potabilă şi cu 6% mai mult pentru taxa de canalizare, după ce propunerea APASERV a fost adoptată în şedinţa de vineri a Consiliului Local.

Scumpirea se aplică de la 1 martie, urmând ca din prima zi a lunii iulie preţul apei şi a taxei de canalizare să crească, din nou, cu 7,5 %, respectiv 5%. În anul 2011 apa se va mai scumpi cu 2%, în timp ce taxa de canalizare se va majora cu 4%. Scumpirile votate acum se vor încheia în 2012, atunci când preţul apei va mai creşte o dată cu 2%, iar cel al canalizării cu 4%.

Proiectul  de hotărâre privind scumpirea apei şi a taxei de canalizare a figurat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de vineri, 26 Februarie. Cei 19 consilieri locali nu s-au ferit să incrimineze calitatea apei şi serviciile oferite de APASERV, dar cu toate acestea, scumpirea s-a adoptat.

Acest lucru a fost posibil în urma celor 10 voturi ale consilierilor UDMR, cărora li s-au opus cele nouă ale consilierilor PNL, PD, PSD şi a consilierului independent.

Paul S.

comentarii

de Dragos la 3 martie 2010 - 17:03

Impotriva vantului … nu curge apa

de eu la 3 martie 2010 - 21:35

ce apa potabila????????????? asa ceva nu este la noi in oras sau sat nici nu mai stiu

de iubi la 11 martie 2010 - 15:00

Ar trebui sa bea apa asta murdara acei consilieri care au votat majorarile,ar putea sa plece cu ea si la neamuri sa se laude,poate vor fi TUCATI!!!!!!!!!!!!!

de iubi la 11 martie 2010 - 15:09

De cand este APASERV sunt numai scumpiri si facturi umflate,nu auzi de investitii,cladirea in care functioneaza ar merita renovata ,iar profitul din CAREI sa fie reinvestit aici,oare consilierii care sunt ptr. majorari au cerut vreodata un raport despre acest lucru sau le place doar titula UDMR?????????

Lasati un comentariu