Un vasluian şi-a tăiat penisul după ce s-a certat cu soţia şi amanta

• publicat la: 10 martie 2010
Un vasluian şi-a tăiat penisul după ce s-a certat cu soţia şi amanta

Cei care au anunţat Ambulanţa au fost colegii de serviciu ai bărbatului de la o fermă viticolă din localitatea Avereşti, judeţul Vaslui, locul unde, de altfel, au descoperit organele amputate într-o pereche de pantaloni aruncată sub un pat.

Cunoscut cu probleme psihice, vasluianul nu a anunţat pe nimeni, luni seară, că şi-a tăiat organul genital şi scrotul, rezistând până a doua zi când colegii lui de serviciu au găsit urme de sânge în camera unde şi le-a amputat.

“Noi am fost anunţaţi la numărul de urgenţă 112 de către un coleg de serviciu al bărbatului, speriat de sângele găsit prin fermă. Deşi pare greu de crezut, pacientul era conştient şi stabil atât hemodinamic, cât şi respirator atunci când a fost preluat de ambulanţă de la ferma din Avereşti. Ulterior, după ce autosanitara a plecat spre spital, am fost anunţaţi că s-au găsit organele tăiate, aruncate undeva sub pat într-o pereche de pantaloni”, a declarat, marţi, Ana-Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Potrivit sursei citate, din discutile purtate cu pacientul imediat dupa preluarea de la fermă, acesta “a mărturisit cadrelor medicale că a recurs la gestul extrem de a-şi tăia penisul şi scrotul după ce s-a certat cu soţia si amanta”.

Preluat şi transportat, pe rând, la două spitale din judeţul Vaslui, bărbatul a fost transferat, în cele din urmă, la Secţia de Urologie a Spitalului “Dr. I. C. Parhon” din Iaşi pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

(Sursa: MEDIAFAX)

comentarii

de Gabi D la 15 iunie 2010 - 17:48

Daca e si o amanta la mijloc,de ce n-a facut-o mai de mult?Psihopatul!…

Lasati un comentariu