Soţia unui ministru din guvernul Ponta adresa întrebări la dezbaterea prezidenţiabililor

• publicat la: 12 noiembrie 2014
Soţia unui ministru din guvernul Ponta adresa întrebări la dezbaterea prezidenţiabililor

La analiza de după confruntării finale Ponta-Iohannis din studiul Realitatea TV, moderatorul Rareş Bogdan „a certat-o” pe colega sa Lavinia Şandru pentru întrebarea pe care aceasta i-a adresat-o lui Klaus Iohannis.

Rareş Bogdan „a certat-o” pe colega sa Lavinia Şandru pentru întrebarea pe care aceasta i-a adresat-o lui Klaus Iohannis în timpul dezbaterii finale cu Victor Ponta. În dezbaterea de după confruntare, Lavinia Şandru s-a plâns că nu i s-a mai acordat dreptul să mai adreseze o întrebare, moment în care Rareş Bogdan a replicat: „Mai lasă-mă cu Cernăuţiul! Când te-am auzit, îmi venea să-mi torn cafea în cap”.

În timpul dezbaterii, Lavinia Şandru a avut o remarcă tendenţioasă la adresa lui Klaus Iohannis căruia i-a reproşat că vrea să fie preşedintele tuturor românilor, în condiţiile în care nu a vizitat până acum Chişinăul şi Cernăuţiul. În schimb, Şandru l-a rugat pe Victor Ponta să adreseze un mesaj românilor din Moldova. Lavinia Şandru este soţia ministrului Bugetului, Darius Vâlcov.

Sursa: Gândul

comentarii

de Horia Mărieș la 12 noiembrie 2014 - 10:25

Corect pusă problema în „gândul”
Cuconița Șandru este o nesimțită.
Nu mă refer la relația ei, sentimentală, îndelungată, nevinovată, sau de care o fi ea, că nu ne interesează, cu Gușe.
Inainte de turul I o promova pe față pe Elena Udrea.
Ieri seară încerca să îl pună in dificultate, fără să iși dea seama cât este de proastă și de incultă (referindu-se la Cernăuți) pe Johannis.
Rareș Bogdan ar fi trebuit să o pună mult mai ca lumea la punct.
Sau să o dea afară din studioul TV.

de rosa la 12 noiembrie 2014 - 21:24

si jeno are aaceleasi apucaturi ca si tonta de la bucuresti.apucaturile le schimba in functie de cine vine la conducere ca tare ii place pozitia capra

Lasati un comentariu