Rally Sprint la prima ediţie

• publicat la: 4 octombrie 2010
Rally  Sprint la prima ediţie

Sâmbătă, 2 octombrie, la Carei a avut loc primul concurs Rally Sprint, organizat de Automobil Clubul Român, filiala Satu Mare, cu sprijinul Primăriei Municipiului Carei, Centrului Cultural al Municipiului Carei, Serviciului Poliţiei Rutiere şi a Poliţiei Comunitare.

Pe porţiunea de drum dintre Primărie şi Parcul Kosuth, încă de la primele ore ale dimineţii au fost instalate fel de fel de obstacole, concurenţii având la dispoziţie două ore pentru a se familiariza cu traseul.

În concurs s-au înscris 35 de concurenţi, din judeţele Satu Mare, Maramureş şi Cluj.

La start s-au aliniat diferite tipuri de autoturisme de concurs, printre care Nissan Spyline, BMW, Mitsubishi Colt, Honda CRX, Renault, Fiat, etc.

Concursul piloţilor licenţiaţi a fost câştigat de Mihai Vezendan din Satu Mare, urmat de Csillag Gheorghe din Satu Mare şi Feher Marius din Baia Mare. Pe locul opt s-a clasat Bucureştean Adrian, din Carei, unul dintre organizatorii principali al acestui eveniment automobilistic.

La clasa piloţi nelicenţiaţi au existat loc patru grupe de concurs, cu următorii câştigători:

NL 01: Bogdan Alexandru (Cluj Napoca), Gheţe Iuliu (Gherla) şi Gyula Zsolt (Satu Mare)

NL 02: Mihai Vezendan (Satu Mare), Domuţa Daniel (Satu Mare) şi Majer Richard (Satu Mare)

NL 03:  Bob Florin (Cluj Napoca), Iederan Iustin (Cluj Napoca) şi Stecka Florin (Satu Mare)

NL 04: Feher Marius (Baia Mare), Borlan Mircea (Carei) şi Gabriel Kiss (Satu Mare)

Prima ediţie a Rally Sprint 2010 Carei s-a bucurat de o organizare excelentă din partea ACR şi a partenerilor, precum şi de o prezenţă numeroasă din partea publicului.

Careienii au avut nouă reprezentanţi în concurs: Roşu Marius, Sofrac Marius, Major Gabor, Roşu Mihai, Bucureştean Adrian, Borlan Mircea, Pop Ciprian, Balogh Petru şi Nagy Miklos.

În cadrul concursului a avut loc o demonstraţie de karting a copiilor de la Clubul Elevilor şi Copiilor din Carei, precum şi acrobaţii pe motociclete prezentate de motociclişti din Carei.

Bogdan Georgescu

comentarii

de piros la 8 octombrie 2010 - 13:48

o fost supeer tare …as vrea sa se repete cat mai repede lucrul acesta…..bafta in continuare…tinetio tot asa 😉 !!!!!!!!!!

Lasati un comentariu