S-a tăiat panglica la Kaufland Carei

• publicat la: 1 decembrie 2010
S-a tăiat panglica la Kaufland Carei

Panglica inaugurală a magazinului Kaufland a fost tăiată intr-un cadru restrâns, in prezenţa celor doi edili , consilieri locali , directori de instituţii  şi invitaţi din Satu-Mare.

Directoarea  Cornelia Plop  a  prezentat in câteva cuvinte , noul spaţiu comercial.Astfel, am aflat că acest magazin este al 57-lea deschis de Kaufland in România , şi a creat 150 de locuri de muncă.

A rostit câteva cuvinte şi primarul Kovacs Eugen, care a salutat prezenţa grupului Kaufland in Carei . Uşor nostalgic, a rememorat  zilele din decembrie 1989 când, director fiind la fabrica de mobilă Crasna, trebuia să semneze actul de strămutare a fabricii dar evenimentele din acel an din decembrie au schimbat  cu totul datele problemei.

“ Iată că după 20 de ani am reuşit să deschidem pe acest loc un centru comercial” a menţionat Kovacs Eugen.

După tăierea panglicii şi  servirea clasicii cupe de şampanie, directorul magazinului a invitat asistenţa la  o vizită in incinta unităţii comerciale.

După ora 12, aşa cum am precizat in articolul de ieri, magazinul s-a dechis şi pentru publicul larg.

Am stat de vorbă cu câţiva dintre primii cumpărători pentru a afla primele impresii legate de acest magazin.

“ Am aflat de deschidere de la un coleg din Satu Mare , noi locuim in Valea lui Mihai şi am venit la socrii, in Căpleni.Ne place ce am văzut şi sperăm să găsim marfă de calitate la preţuri cât mai bune” ne-au declarat Renata şi Gabor .

“ Am aflat de deschidere din Buletin de Carei . Inainte făceam cumpărăturile  in celelalte mari magazine dar acum cred că vom veni mai mult aici” au spus Roxi şi Norbi

“ Era nevoie in Carei de acest magazin deoarece inainte mergeam la Satu Mare . Ne place şi cred că vom veni aici la cumpărături” a declarat Maria Spătar

Erzsike şi Attila au aflat intâmplător de deschidere” ne place că este mare ,spaţios şi nu vom mai merge in Satu Mare  la cumpărături.”

Monica e de părere “că este un magazin  in care găseşti tot ce găseşti şi in alte magazine,nici mai ieftin nu văd să fie, dar poate nu m-am uitat eu bine,am găsit  ornamente frumoase de Crăciun “

Tot in incinta centrului comercial se găsesc magazine de haine, o măcelărie , farmacie , chioşc de ziare şi o patiserie  .

Daniela Ciută

comentarii

de cucubau la 4 decembrie 2010 - 09:14

CE culoare are panglica aia ma ? sper ca nu e portocalie ca sunteti penibili…oricum sunteti pentru ca se pune tricoloru` …dar unde nu este…nici Dumnezeu nu cere !

de Vlad la 4 decembrie 2010 - 14:03

vai de capu tau…

de PENTRU PROSTANACI ca si CUCUBAU la 4 decembrie 2010 - 16:32

Panglica are culoarea banului,CUCUBAULE,esti de plans si de compatimit cat esti de aerian.Ai bani cumperi produsele Kauflandului sau oriunde altundeva in oras.Comentezi si tu sa te aflii in treaba,sau daca esti curios iti spun eu :Kauflandul este firma nemteasca ,dar majoritatea directorilor sunt galbeni si nu portocalii ,iar eu sunt rosu,daca te intereseaza.Da nu-mi plac marlanii,care bat apa in piua.

de da la 5 decembrie 2010 - 09:14

galbeni de rahat sau…..rosiii ca si comunistiiiiiiiiiiiiiiii

de Gabi D la 5 decembrie 2010 - 19:41

Chiar nu are importanta culoarea panglicii,e f. bine ca s-a deschis in sfarsit acest mare complex!Pot spune ca mi-a placut ce-am vazut!

de Vlad la 5 decembrie 2010 - 20:50

pt unii se pare ca conteaza si ce chiloti a purat sefa de raion. cand o sa se trezeasca lumea la realitate, cand o sa termine cu rautatiile astea prostesti? rai mai sunteti!

de Vlad la 5 decembrie 2010 - 20:52

@Gabi D: uite ca vad si oameni cu gandire pozitiva, nu doar imbecilitati de idei. aveti respectele mele

Raspunsuri

Lasati un comentariu