Cupa Airsoft OPEN 2011 un real succes

• publicat la: 30 ianuarie 2011
Cupa Airsoft OPEN 2011 un real succes

Sâmbătă ,29,01,2011,a avut loc la Resighea, Cupa Airsoft OPEN 2011, in organizarea Asociatiei Sportive Corvus Regia Carei. Manifestarea a suscitat interesul a numeroase echipe, din mai multe judeţe ale ţării.Astfel, au luat parte  la această competiţie KEA Carei,ACD Deva,MBOT Baia Mare,Weekend Warriors Oradea,OAS Airsoft Team,Lupii din Carpaţi Cluj şi DTM Reşiţa.

Cu acest prilej, iubitorii  noului sport  au avut posibilitatea  unui schimb de experienţă foarte util şi mai ales, au pus încă o piatră de temelie la construcţia numită airsoft ca activitate cu caracter sportiv-competiţional în zona noastră.

Toate echipele s-au intors acasă cu câte o cupă. Organizatorii le-au pregătit o mâncare la ceaun şi un vin fiert după meci. Toţi participanţii au primit la final diplome de participare.

Airsoftul, un sport bazat pe fair-play, a fost  introdus în nomenclatorul sporturilor din România din data de 23 februarie 2010. Este un joc de echipa, militaro-sportiv, la care pot participa persoanele psihic stabile, care au atins vârsta de 18 ani, dispun de propria dotare  pentru joc şi care sunt de acord cu Regulile specifice acestui sport. Scopul Airsoft este acela de destindere colectivă în cadrul naturii, neutralizarea emoţiilor negative şi a aspiraţiilor agresive, ridicarea dispoziţiei în baza discuţiilor cu persoane demne, participante la joc.

In februarie 2005 sunt puse bazele primei echipe, în Bucureşti, iar in septembie acelaşi an are loc primul eveniment naţional , la Baloteşti.

Echipa KEA Airsoft Carei a luat fiinţă în anul 2007 iar Asociaţia Sportiva „Corvus Regia” s-a constituit în 2010.

Potrivit celor declarate de Dragoş Georgescu, preşedintele acestei asociaţii, echipa KEA a obţinut de-a lungul scurtei perioade de existenţă rezultate deosebit de frumoase.

Astfel, a obţinut locul II la Concursul Naţional „Iron Team” ROU 2008 – patrula airsoft  .La Concursul Naţional „Iron Team” ROU 2008 – patrula airsoft  –  Best team leader iar la Concursul Naţional „Iron Team” ROU 2009 – orientare şi patrula  –  Best orientation team, adică au fost cei mai buni la orientare.

În anul 2009, echipa KEA Airsoft Carei a demarat un proiect prin care să reunească majoritatea jucătorilor din judeţele vecine pentru un schimb de experienţă. Proiectul s-a numit „OPEN Carei”. Încă din primul an a fost considerat un succes extraordinar în rândul jucătorilor de airsoft.

În anul 2010 „OPEN Carei” a avut participanţi din Italia, Germania şi din Ungaria. Numărul jucătorilor a crescut semnificativ.

redactia

comentarii

de Costi la 30 ianuarie 2011 - 19:31

cea mai faina stire, succes baieti. un sport distractiv si antrenant 🙂

de Mihai la 30 ianuarie 2011 - 22:24

Am participat la aceasta „desfasurare de forte” si ma bucur ca am fost invitati la acest eveniment.
Speram sa avem mai multe ocazii de acest gen.
Pe data de 12.02.2011 LUPII DIN CARPATI Cluj, organizeaza un joc asemanator, la care sunt invitate cluburile de airsoft ce au participat la aceasta cupa, dar si alte cluburi.
Va asteptam la Cluj.
Cei care doresc sa participe si au nevoie de detalii ii rog sa intre pe forumul nostru http://sport-transilvania.forumgratuit.ro/

de danicam la 31 ianuarie 2011 - 12:21

Bravo Dragos … succes pe mai departe !!

de madmax la 2 februarie 2011 - 15:16

Da’ ce puii mei e cu ala cu emblema UCK. Au fost si din Kossovo?

de Airsoft Resita la 5 februarie 2011 - 14:01

Felicitari organizatorilor. Am fost onorati sa participam alaturi de alte echipe din judete diferite si speram sa avem si alte ocazii in viitorul apropiat.

Numai bine !

Raspunsuri

Lasati un comentariu