Ce facem de 1 Mai?

• publicat la: 29 aprilie 2011
Ce facem de 1 Mai?

Vine 1 Mai, Sărbătoarea Internațională a Muncii, zi care în 2011 se nimerește a fi duminica. Faptul că se anunță o vreme fumoasă îi determină pe cei mai multi dintre noi să iasă la aer liber, în oraș, în afara orașului, sau chiar dincolo de graniță.

Majoritatea tinerilor și nu numai, vor opta pentru o ieșire la ștrandul termal din Tășnad,începând de sâmbătă sau chiar de vineri. Acesta oferă vizitatorilor multe posibilități de distracție și relaxare: bazine cu apă termală, restaurante, discoteci, hoteluri și pensiuni la prețuri accesibile.

Pretențioșii dornici de relaxare aleg stațiunile din Băile Felix și 1 Mai (județul Bihor), sau chiar complexurile turistice din Nyiregyhaza și Mateszalka din Ungaria.

Există însă persoane care aleg o cabană la munte în județele Maramureș, Cluj,Bistriţa sau Bihor.

Cei dornici de aventură își pregătesc ieșirea cu corturile la Șuncuiuș, sau  de ce nu, la Sâmbra Oilor pe dealul Huta Certeze.

În ciuda varietății posibilităților de relaxare și distracție, există careieni care nu vor pleca din oraș de 1 Mai. Pentru aceștia vor fi deschise localurile și cluburile pe tot parcursul weekendului, iar de duminică se va deschide ștrandul termal din oraș.

Persoanele care doresc mai multă liniște și vor pur și simplu să se bucure de vremea frumoasă, vor merge în Grădina Viilor și isi vor petrece timpul alături de familie sau prieteni, cu gulaș, mici, fripturi la grătar sau frigărui.

Pescarii vor ieși la bălțile din apropierea orașului pentru a se dedica sportului preferat cel puțin o zi din acest sfârșit de săptămână.Astăzi s-a deschis balta de la Ianculeşti după ce in prealabil a fost populată cu peşte.

Amatorii de distracţii trecuţi de prima tinereţe dar nu numai,vor avea posibilitatea să danseze  in serile de vineri 29.04 respectiv sâmbătă 30.04, pe ritmurile  formaţiilor Modern Talking, Rolling Stones, Sisy  Kacs, Boney M , ABBA ,Roxette,etc.   la noul local  Germania Club.Tot aici ,doamnele şi domnişoarele vor fi primite cu un welcome drink iar pentru seara de vineri,după orele 22,00 este aşteptată dansatoarea Gogo.

Tinerii sunt invitaţi şi la SIESTA,localul de pe strada Iuliu Maniu ,unde în fiecare seară de weekend au loc discoteci ( de la orele 23,00) cu binecunoscutul DJ Kezes.

Datorită mai multor probleme printre care cea mai importantă este cea a protecției mediului, nu se mai organizează evenimente în pădurile de la Foieni și Urziceni.

Distracţie plăcută !  sau  Odihnă plăcută !  vă urează  www.buletindecarei.ro

comentarii

de Mona la 30 aprilie 2011 - 03:48

SISY KACS?? da’ cine a scris acest articol?

de oliko la 30 aprilie 2011 - 07:37

forza 1 mai!!!

de Mark la 30 aprilie 2011 - 09:42

CC Catch =))

de IUGA la 30 aprilie 2011 - 11:51

„cea mai importanta este cea a protectiei…” cam greu cu exprimarea,,,go-go,
pppppppppppppppppppffffffff…….

de gabi la 30 aprilie 2011 - 12:01

pai si ce e gresit mai iuga?

Lasati un comentariu