Premierul a cerut autorităților verificări la toate cluburile.Doliu național pentru trei zile

• publicat la: 31 octombrie 2015
Premierul a cerut autorităților verificări la toate cluburile.Doliu național pentru trei zile

Premierul Victor Ponta a cerut, sâmbătă, autorităților competente ca în perioada următoare să demareze o verificare „la maximum prevăzut de lege” asupra condițiilor în care funcționează cluburile de pe întreg teritoriul țării, noteaza agerpres.ro.

„Sigur, întotdeauna este bine să facem înainte lucrurile, dar cu atât mai mult în perioada imediat următoare, tot ceea ce ține de o verificare la maximum prevăzut de lege a îndeplinirii tuturor condițiilor a localurilor de acest gen. Trebuie să o facem ca să evităm pe viitor asemenea tragedii. După stabilirea responsabilităților penale, noi trebuie să o luăm din nou cu verificarea la fiecare loc în parte. Dacă în București este așa, îmi închipui ce o fi în țară în alte unde cu atât mai puțin există un control riguros”, a declarat prim-ministrul în cadrul ședinței extraordinare de Guvern în care s-a decretat doliu național pentru trei zile pe întreg teritoriul României.

Ponta a adăugat că ‘este cumplit să lași copilul să meargă seara într-un club și după aceea te duci să-l cauți la spital sau la morgă’.

Lasati un comentariu