Furt de desene din expoziţia in aer liber

• publicat la: 26 aprilie 2011
Furt de desene din expoziţia in aer liber

Spre surprinderea organizatorilor expoziţiei „Sărbătorile pascale in Carei şi imprejurimi”, sâmbătă 23 aprilie, au fost furate două desene din cadrulul expoziţiei, iar in ziua de luni 25 aprilie, incă un desen.

Având in vedere că materialele expuse au fost realizate cu dăruire şi muncă  asiduă de către elevii din municipiul Carei, ca semn al bucuriei Invierii Domnului, ne exprimăm indignarea faţă de asemenea gesturi  ale semenilor nostri, care prin gestul lor incalificabil, de a sustrage desene din cadrul expoziţiei, nu fac decât să aducă o pată de ruşine asupra intregului oraş.

Dacă aceste fenomene se vor repeta, Direcţia de Cultură va renunţa la expunea pe viitor a  unor lucrări in aer liber in municipiul Carei şi va sista şi expoziţia actuală.

Bogdan Georgescu
Direcţia de Cultură şi Invăţământ a Municipiului Carei

comentarii

de vuvu la 26 aprilie 2011 - 15:57

pacat ca mai sunt si indivizi fara inima.pol comunitara ar trebui sa patruleze mai mult in centru nu pt asta le platim nu, dar ei sunt folositi de catre sefi sa distribuie tot felu de hartii de la agricol pana la finante si nu stiu de ce trebuie sa stea la biroul de somaj cand ei sunt platiti de noi nu de dl ratiu

de Andi la 26 aprilie 2011 - 17:41

Daca angajatii Pol.Comunitare nu sunt la biroul de somaj atunci sunt la Billa sau la Kaufland la cumparaturi in timpul serviciului.Pentru asta sunt platiti de noi?

de Careian la 26 aprilie 2011 - 19:12

Se fura intr-o veselie :magnolii din parc ziua in amiaza mare,desenele copiilor,de prin curtile oamenilor,se sparg geamurile locuintelor si se intra in case,se sparg masini si multe se fura chiar sub nasul celor pusi sa vegheze la ordinea si linistea publica onorata POLITIE LOCALA,ce sa mai zicem ?nimic ,doar atat : va invitam sa va fie RUSINE !

de luca la 26 aprilie 2011 - 20:27

pana cand vom mai tolera aceste manifestari? cat vom mai sta deoparte fara sa ne spunem parerea? asa a ajuns orasul sub conducerea udmrului care isi imparte toate functiile din oras.acum avem consecintele activitatilor lor care sunt numai in interes personal.RUSINE !

de gabi la 26 aprilie 2011 - 21:28

udmr e de vina ca orasul e locuit de oameni de kkt, de hoti…?

de luca la 27 aprilie 2011 - 08:04

cu tot respectul pentru etnia ta gabi,dar cine conduce orasul?de ce au vrut sa fie in functii de conducere daca nu pot sa faca fie respectate legile si regulile? nu vorbim aici de cei sapte ani de acasa ci de organele abilitate sa ia masuri in caz de nevoie.

de gabi la 27 aprilie 2011 - 08:57

nu sunt ungur. sunt realist. confunzi primaria cu politia.

de nisma la 27 aprilie 2011 - 13:18

Poate ca udmr este de vina pt asta. Se pare o parere interesanta totusi. Dar la Caracal de ex. acolo cine e de vina? Se fura si acolo precis, si nu numai acolo ci in toata tara.

de careian la 27 aprilie 2011 - 14:08

Sa intelegem de aici ca si udmrul s-a romanizat si procedeaza la fel ca oltenii de la caracal? interesanta parere si eu care credeam ca se pretind mai civilizati.

de gabi la 27 aprilie 2011 - 15:23

nu, sa intelegi ca daca expozitia in aer liber se facea la caracal, la fel se fura si de acolo.

de careian la 27 aprilie 2011 - 19:18

ce mai incoace incolo cu tot felul de cioace,cert este ca la Carei udmrul este la conducere fie ca va place fie ca nu si se vede cu ochiul liber cum conduc orasul.deci daca si la caracal se fura inseamna ca nu e nicio deosebire intre olteni si unguri.acum am nteles.

de tibi la 29 aprilie 2011 - 09:30

da la sensu giratoriu sta toata ploitia si gardieni la desene ..LIBER la servit buna organizare ..????????????????????

de dinamovitu la 1 mai 2011 - 08:45

functionarea unei institutii publice depinde de conducere si de capacitatea acestora de a conduce la politia locala conducerea a fost numit de primar fara a organiza un concurs au incercat unu da nu a iesit cine trebuia asa ca au anulat acel concurs actuala cond. nu este capabila de a instrui si organiza subordonati daca nu le este rusine tare as vrea sa vad activitatea lor de cand lucreaza in aceea institutie de ex procese verbale ,infractiuni pe care au constatat domniile lor

de careian la 5 mai 2011 - 03:47

in germania,de ce nu se intampla asa ceva?acolo nu prea vezi garduri,proprietati imprejmuite si tot nu dispare nimic.noi romanii ne facem de ras in toata Europa.ne lipseste gradul necesar de civilizatie.doare,stiu.fie ca acceptam sau nu,asta e cruntul adevar.nu are ce sa faca cu noi conducerea orasului.poate daca s-ar conveti in vlad tepes si ar trage-n teapa pe cativa ne-am lecui de boala furatului,boala care din pacate ne face vestiti in toata europa.

de petrica la 5 mai 2011 - 06:18

in germania se respecta legea pentru ca se si aplica sanctiunile in caz de nerespectare!simplu ! conducerea udmr a orasului este responsabila de toate aceste neajunsuri pentru ca nu ia niciun fel de masuri.asa cum la o intreprimdere conducatorul unitatii decide ce si cum tot asa e si la primarie,adica ar trebui sa fie.doar ca acolo sunt angajati gineri,verisori,nepoti,cunoscuti si sustinatori udmr asa ca e normal sa nu se poata lua deciziile corecte.au vrut sa aiba si primar si vice de la udmr,acum se vede rezultatul lipsei de dialog si colaborare cu ceailalti locuitori ai orasului!dar orice boala are si leac .

Lasati un comentariu