Bună dimineaţa Carei !

• publicat la: 29 mai 2011
Bună dimineaţa Carei !

Bună dimineaţa careieni ! Să aveţi parte de o săptămână deosebită, să aveţi puterea să fiţi mereu cu zâmbetul pe buze !

Incepând de săptămâna trecută ne putem şi noi lăuda că avem un sens giratoriu în oraş.

Se pare că a fost mai greu de început decât de terminat !    Intr-un timp relativ scurt, lucrările de amenajare a sensului giratoriu  de la  intersecţia străzilor Mihai Viteazu , Pţa 1 Mai şi Corneliu Coposu  au fost executate de către angajaţii  secţiei  DSPL din cadrul Primăriei Carei ceea ce demonstrează, dacă mai e nevoie, că se pot realiza lucruri frumoase dacă se doreşte. Chiar arată bine acest sens giratoriu.

Nu acelaşi lucru îl putem spune  despre întreţinerea parcului şi a spaţiilor verzi din oraş care pentru cei care suntem trecuţi de a doua tinereţe  ne lasă un gust amar când ne gândim la ce au fost ele odată.

Deşi in octombrie trecut, când publicam articolul despre scoaterea trandafirilor din centru, unii comentatori ne acuzau de rea intenţie şi lipsă de răbdare în ce priveşte reîmprospătarea tufelor  consacratelor flori ale oraşului, iată că suntem în 30 mai şi pe porţiunea de unde au fost scoase creşte ori iarbă ori buruieni.

Nu contest frumuseţea unui gazon dar acesta ar trebui să fie şi îngrijit ca să arate bine şi să nu devină doar  o masă verde aşa cum se prezintă actualmente porţiunea de lângă semafor.

Unde mai punem la socoteală  suma alocată pentru amenajarea acestei porţiuni  de către  o firmă prietenă  tocmai cu cine trebuie de la administraţia locală.

Si dacă tot suntem în zona centrală a oraşului  ar fi bine să vă luaţi măsurile de precauţie atunci când intraţi cu maşina în parcarea din faţa restaurantului Red&Braun.

…sau dacă sunteţi pieton , aveţi grijă pe unde păşiţi  atunci când treceţi prin  faţa magazinului Billa.

O  promoţie din geamul magazinului sau o mlădioasă  apariţie tânără vă pot pune în pericol  picioarele.

Peste drum de Billa nu are rost să vă uitati dacă nu vreţi să vă indispuneţi pentru toată săptămâna.

In curând , ceea ce nu a rezolvat administraţia locală ar putea rezolva mama natură prin dezvoltarea arborilor crescuţi în interiorul ruinei şi care la un moment dat vor duce la surparea  zidurilor care acum servesc de paravan pentru cei cu “ nevoi urgente” !

Şi dacă tot am pomenit de capcanele de pe trotuare, cei  care  aveţi drum in zona Şcolii generale nr.1, vă rog să fiţi atenţi  la trotuarul de peste drum, din apropierea parcului, care are în imediata lui apropiere o gură de canal descoperită , se pare destul de veche dacă a crescut şi vegetatia peste ea, camuflând-o parţial.

Si dacă tot suntem lângă acest parc, am observat că aici nu au fost tăiaţi niciun fel de copaci, nici chiar cei care “nu prezintă garanţie” conform celor declarate de cineva din Primărie când s-a ridicat problema  criteriilor după care au fost tăiaţi copacii din parcul mare, că dendrologic nu prea mai este.

Era să uit…la intrarea în parc dinspre postul de radio local, puteţi să vă răcoriţi cu o îngheţată de la chioşcul recent amplasat pe spaţiul verde.

Cine a trecut ieri prin parc  putea să  întâlnească o  delegaţie formată din Ministrul Culturii din România , Kelemen Hunor , preşedintele Consiliului Judeţean Csehi Arpad, consulul Ungariei la Cluj, Szilagyi Matyas , subprefectul Pataki Csaba, parlamentarii Gunthner Tiberiu şi Erdei Istvan, veniţi să vadă stadiul lucrărilor de la castelul  ce se află în renovare precum şi sălile de expoziţie ce se vor deschide mâine 30 mai  2011.

Nu vă bucuraţi prea tare căci până la finalizartea lucrărilor de renovare sălile de expoziţie vor fi deschise numai în zile importante cum ar fi zilele oraşului. Inalţii oaspeţi au fost primiţi de către Hago Nandor , directorul Muzeului orăşenesc Carei şi de către Liviu Marta, directorul Muzeului Judeţean Satu Mare.

Dacă tot vine aşa de des la Carei  şi dacă tot este Ministrul Culturii n-ar fi rău ca autorităţile să-l  poftească  la Teatrul Închis din oraş,oraş care a găzduit  patru ediţii ale unui Festival de Teatru Studenţesc, SPOT( desfăşurat într-o sală de sport) .

Oraşul cu o activitate de invidiat a Centrului Cultural, care are cel mai bun grup vocal folcloric ( Crenguţa), titlu adjudecat la Festivalul Naţional al Elevilor, numeroase ansambluri folclorice , trupe şi formaţii de dansuri, oraşul  care nu dispune de nicio sală de spectacole.

Mă opresc aici  deocamdată dar nu înseamna că am epuizat toate subiectele plăcute sau mai puţin plăcute legate de oraşul nostru. Până săptămâna viitoare încercaţi să faceţi faţă cu succes provocărilor vieţii!

Daniela Ciută

comentarii

de auzi??? la 29 mai 2011 - 23:14

dar de asfaltare nu pomeniti nimic? carcotasilor…prea multi critici de rahat in orasul asta, prea multi oameni care stau cu mana in san si nu fac nimic, doar CONSTATA!! normal atat puteti..
orasul nostru are locuitori ca autoarea, sau ca si comentatorii de pe acest ziar online, care nu MERITA mai mult de atat! muriti in chinuri, bagati-va unghia-n gat, milogilor. va dati mari experti in toate, savantii lui peste prajit. doctoranzilor in amenajari de spatii publice, profesori-doctori-docenti ai drumurilor si podurilor, ai copacilor si constructiilor, parcurilor!!! inca se face MULT prea mult pentru acest oras! fata de cat merita locuitorii!!

de are dreptate la 30 mai 2011 - 05:42

ai dreptate,de ce nu pomeneste redactia nimic de locul unde s-au dus copacii din parc ,la ce gater si unde au ajuns esentele rare;de ce nu pomeniti nimic de ce comisioanele se iau la lucrari din banii oamenilor,si de ce nu pomeniti nimic de echipa de fotbal pe care nu o pot resuscita nici cei care sunt de meserie si conduc orasul.de ce nu scrieti cum putem sa nu platim taxele si impozitele la stat si totusi sa avem functii inalte?de ce numai noi sa platim si altii sa foloseasca banii nostri?

de BRAVO la 30 mai 2011 - 06:53

BUNA DIMINEATA !BRAVO DANIELA !!!!CONTINUA !!!MAI SUNT MULTE DE SPUS!
EI…DAR UNEORI ADEVARUL SUPARA,CE SA-I FACI !

de oliko la 30 mai 2011 - 07:04

forza Daniela!
asa mai departe
cerem poze si cu cucile de gunoi distruse, furate etc.

de auzi??? la 30 mai 2011 - 07:25

sunteti niste inculti, niste bagatori in seama, vedeti ca primarul face cat de cat treaba, dar voi, incompetentilor ii gasiti scobitoarea in ochi. voi nu ati facut pentru orasul asta 1% din cat a facut udmr.

ce sa faci, in tara asta unii sunt cu critica si cu pozele, iar altii sunt ii intretin, le fac drumuri, le salveaza parcul, incearca sa dezvolte orasul. nenea kovacs, chiar nu merita oamenii astia!!

de da la 30 mai 2011 - 10:42

da chiar asta a mai lipsit in restu totu e okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mare realizare

de are dreptate la 30 mai 2011 - 13:36

va rog sa mergeti si in parc sa vedeti curatenia pe care o aude auzitu asta si apoi sa vedeti la fata locului despre ce e vorba.treaba o fac altii ca primaru nu le prea are numai cu strigatu si injuratu da oricum prinde la prosti.si de udmr sa nu vorbim ca am vazut ce retrocedari au pretins dupa ce 15 ani au masluit acte si au venit cu ele sa cerseasca in al 16lea an.ce scobitoare vrei ca are ditamai barna cu care se mai si lauda.

de vezi??? la 30 mai 2011 - 17:16

auzi mai propangadist udmrist? tu de vazut mai vezi ceva? asfaltarile se fac pentru comision , sa nu crezi tu ca il intereseaza pe primar de cetatenii orasului!!!!! nu ai auzit la radio transilvania cum au fost atribuite lucrarile de asfaltare? licitatia a fost facuta cu plata in cinci ani si apoi s-au intors si au vrut banii pe loc.si primaru ce face?in loc sa anuleze licitatia si sa o dea la urmatoru care licitase cu 2 miliarde mai mult el ia imprumut pe zece ani cu dobanda de 27 de miliarde pe care tot noi o sa o platim ma imbecilule,cu taxe si impozite marite! oare cat a fost comisionu de la salajeni? cum crezi ca se fac fabrici noi, numa din salar de primar? vezi sa nu sentoarca chinurile la tine ca nu stii niciodata unde sfarsesti si cum

de auzi??? la 30 mai 2011 - 17:22

fabrici noi se fac daca investesti cu cap; si da, se poate din salariu de primar, daca stii cum sa iti imparti banii. daca nu se face ceva, atunci va plangeti ca nu se face, daca insa face cine nu trebuie dupa mintea voastra, imediat puneti placa cu comisioanele. nu sunt propagandist, ziarul asta e propagandist-penelist, majoritatea comentariilor sunt scrise de acceasi persoana. voi denigrati udmr-ul pentru ca nu sunteti voi la ciolan. invidia vorbeste din voi! galbenilor, sunteti galbeni ca invidia!

de vezi??? la 30 mai 2011 - 17:46

vezi daca nu te uiti si numai asculti pe altii si prostiile lor?meseria de lingau e tare veche numa prostii o pot face! macar unii au minte daca tu ai numa limba.nimeni nu denigreaza ci numai prezinta fapte dar aia ii baiu ca voi credeti ca nu se stiu toate care le faceti,hoti udmristi !numa la ciolan va sta capu si credeti ca toti is la fel!la furat si la mintit va sta numa capu! din salar de 45 de milioane faci fabrica ,hai ca tare prostut trebe sa fii daca nu stii ca mai retine finantele si din salarul acesta.nu la pcr ai invatat propaganda ca prea mirosi de la o posta,tulipan mincinos.tactici udmriste de vaicarit si minjit cand va pune omu adevaru in fata! cine tine ziar din banii primariei? cine plateste consilier personal din banii orasului si ala scrie la ziar udmrist? vezi daca numa asculti si nu deschizi si ochii?si propagandist si prost

de auzi??? la 30 mai 2011 - 18:00

voi sunteti facuti doar pentru critica, pentru stat cu mainile in san, atat va duce capul, mana. unii fac, altii dau din gura. de obicei aia care dau din gura au succes la populatia prostita. aia care fac, dar nu isi prezinta sus si tare realizarile sunt inghititi de rechini propagandisti cum sunteti voi. primaria din carei, interzisa lui penele!

de vezi??? la 30 mai 2011 - 19:03

vezi ca esti propagandist ,da pe deasupra mai esti si prost! stie tot orasu ca primaru are consilier personal pe unu cu stefan gheorghiu,nu ai fii tu ala cumva? ai invatat un cuvant si il tot folosesti da nu intelegi nimica.unii au candidat la primarie ca sa aiba servici de unde sa manance paine dar altii au stiut sa isi faca singuri un rost si nu stau cu mana bagata in buzunaru altora ca sa fure! va e frica sa nu pierdeti ciolanu ,banii pe care ii furati de la statu roman,asta va doare pe voi,tulipanii!

de auzi??? la 30 mai 2011 - 19:22

sa vina pnl-ul la conducere, sa vedem daca ei nu fura.

de vezi??? la 30 mai 2011 - 19:39

vezi ca ești prost,bine ca măcar recunosti ca furati.

de ROATA SE INTOARCE la 30 mai 2011 - 19:55

Eu sunt apolitic dar ;O sa vina ,o sa vina PNL stai linistit. Ca cei din UDMR care nu ajung la ciolane, locuri de munca bine platite si comisioane voteaza cu PNL.Ca sau saturat si ei de ce vad ca se intampla prin primarie.Numai pentru unii sunt locuri de munca unii de-a lor, altii pot muri de foame,lasa frate ca cei mult nici lui D-zeu nu-i place.Le vine randu la fiecare.Eu le doresc sa ramana fara locuri de munca sa traiasca chinuiti de la o zi la alta.Asta merita,ca sa vada ce greu se traieste.Roata se intoarce ca sa mai intors odata.Istoria se repeta.Toate greselile facute se platesc.Asa sa fie,mai rezistam un an de zile.Apoi vin socotelile.

de auzi??? la 30 mai 2011 - 22:06

noi? eu nu tin cu nimeni. fura udmr? clar ca fura! fura pnl? fura de rup si ei. toti fura! dar in momentul in care nu sunt la masa principala, ceilalti sunt frustrati, simtul lor critic devine mai ascutit. ar trebui sa ziceti mersi pentru ce se face acum, asa putin cat se face. pnl ar face mai mult? nu cred

de vezi??? la 31 mai 2011 - 05:42

vezi ca tot prost ai ramas si pe deasupra si propagandist falit! cine fura ca sa nu ii vanda banca casa?nu cumva capul de la udmr?crezi ca nu stim?tu spune mai departe ca si noi spunem ce stim !cine e frustrat ca nu are cum sa dovedeasca ca e cinstit? nu zici nimic de ziaru udmr tinut de banii primariei?liniste la subiectu asta?unde lucreaza consilieru scolit la stefan gheorghiu? vezi ca esti tokfej ?!

de o la 31 mai 2011 - 07:59

forza tökfej!

de auzi??? la 31 mai 2011 - 10:20

deci tu continui sa sustii ca pnl nu ar fura daca ar fi ei la conducere? naivule!

de vezi??? la 31 mai 2011 - 11:20

vezi ma propagandist imputit ca nu tine cu vrajeala! daca nu dadea ministrul pnl bani pentru spital crezi ca mai era bataie pe postul de director? aia au adus 1 milion de euro iar altii fura pe atata! hai ca esti prost daca crezi ca noi nu stim cum se invart banii la primarie! aia toti sunt lesinati dupa bani,merg acolo rupti in c.r si ies cu mercedes si fabrici.si nu sunt in stare decat cu bani publici sa faca propaganda,bani din punga orasului!!! mai au pana sa fie in stare sa se descurce fara ajutoare.cine o platit balul tiganilor?da balul strugurilor? ia sa vezi tu si din astea si nu vorbe in vant iesite de la tulipan. mai stim si altele da tu numa intreaba.

de auzi??? la 31 mai 2011 - 12:01

deci tu continui sa sustii ca pnl nu ar fura daca ar fi ei la conducere? naivule!!

de vezi??? la 31 mai 2011 - 12:48

vezi ca esti papagal? ai invatat si tu cateva taste si doar alea stii sa le folosesti.vezi ca unele si musca

de vezi??? la 31 mai 2011 - 12:52

vezi ca esti un exemplu clasic de retardat mintal,incapabil de a se exprima si de a actiona singur.imi pare rau pentru tine dar macar asa poti sa stai mai departe in banca ta si sa te joci cu jucariile tale preferate,kojac

de auzi??? la 31 mai 2011 - 13:35

nu ma provoca. iti dau clasa la orice, eu sunt toba de carte pe langa tine, stai foarte linistit(a). cand vei avea tu calificarea mea si pozitia mea actuala, atunci poti sa spui ceva. cand vei citi si cunoaste cate cunosc eu, vei avea 350 de ani. am repetat mesajul, pentru ca nu am vazut raspunsul tau. nici a 2-a oara nu l-am vazut. asadar, din nou,

‘deci tu continui sa sustii ca pnl nu ar fura daca ar fi ei la conducere?’

de vezi??? la 31 mai 2011 - 15:55

de ce nu ma mir de raspuns ? tipic ! de manual ! cat priveste intrebarea,daca astepti un raspuns ,actioneaza in consecinta si cand vor fi ei , vei avea dovada .simplu. de parca pana acum nu s-a vazut, dar e mai greu pentru tine cu observatu,se pare ca stai mai bine cu auzul,ce-i drept selectiv!

de observatie la 31 mai 2011 - 16:57

de ce modul de a scrie al cititorului „vezi???” seamana mult cu modul de scris al autoarei? de ce pune cateodata spatii inainte si dupa virgula? de ce apare spatiu inainte de semnul exclamarii, atat in articol, cat si in comentariile asa-zisului cititor „vezi???”
va rog macar sa luati aminte la cele spuse de mine, nu o zic din rautate neaparat, inainte sa faceti retardati pe altii, ganditi-va ca va da de gol propria…”neatentie”, ca sa nu zic mai urat. adica dom’le, puneti-mi in fata un articol cu inconsistenta in folosirea punctuatiei, spatii puse cateodata, cateodata nu inainte si dupa virgula, spatiu inainte de semnul exclamarii din finalul frazei…si eu ma prind simplu ca e vorba de un articol al Danielei Ciuta! sa nu va fie cu suparare…eu stiu ca aveti si voi intentii bune la fel ca si toate partidele din tara asta (:) ), dar totusi, careienii sunt retardati, dar nu chiar toti.

de vezi??? la 31 mai 2011 - 18:10

ma simt onorat sa fiu comparat cu o persoana considerata a fi singura care are curajul sa scrie comentarii desi are la dispozitie spatiu nelimitat si a semnat toate articolele scrise de ea.Esti penibil sau nu ai mai iesit din barlogul tau demult daca crezi ca in tot orasu nimeni nu are vreo parere!!! tu mai scrie ca si noi stim multe la care se pare ca nu ai replica si te faci ca nu le-ai citit,desi semnezi observatie stilul te da de gol! si mai ales rapiditatea raspunsului.ia da tu rapid niste dezmintiri la ce am scris pana acum ,da acum,nu peste 350 de ani ca ne cam plictisesti deja cat bati apa in piua a moaca!

de auzi??? la 31 mai 2011 - 18:36

voi sunteti niste ‘ingyenelok’ acolo, udmr face cat poate, pnl ar face mai mult? si observatia de mai sus e reala, poate vedea oricine. penibila esti tu, ca nu te prinzi ca scrii la fel si in articole si in comentarii. ca sa nu zic ca ai inteligenta la nivelul unei tocilare frustrate de clasa a 11-a, nici nu vrei sa recunosti evidenta. rusine viermilor, spalatorilor de creiere careiene!

de vezi??? la 31 mai 2011 - 18:49

vezi ca esti si complexat pe langa ca esti propagandistul udmrului?ceva concret la problemele discutate mai sus? de baliverne suntem satui.oricine poate improsca cu noroi ,mai greu e sa dai raspunsuri atunci cand nu poti sau nu vrei!! raspunsuri draguta si la concret nu povesti de seara.si apropo,la unii nici nu ai ce sa speli ca e gol spatiul!

de BRAVO la 31 mai 2011 - 18:53

Pe cine impresionezi mai „auzi” da cine te crezi /eu nu sunt Daniela de exemplu ,nici nu o cunosc personal.Dar o felicit pe aceasta doamna curajoasa care prin ziarul ei personal la care ea este proprietara,va pune la zid pe voi astia care
va credeti buricul Careiului.Ba nu sunteti buricul careiului,mai aveti un pic si va sare perna. BRAVO DANIELA, BRAVO !Mai asteptam vesti de la Dumneata!!!

de inpartial la 31 mai 2011 - 19:31

vezi???net superior contra auzi???auzi stai calm si încearcă sa dai ce ai mai bun din tine,ca doar ai 350 de ani avans.nu te grabi,ai superioară atit calificarea cât si poziția.

de auzi??? la 31 mai 2011 - 19:39

net superior la ce? la prostie? la manipulare? la ce? nu trebuie sa dau ce e mai bun, ea a dat deja tot ce are mai bun. atat in articol, cat si in comentarii. pnl nu va conduce orasul asta niciodata! da doamne sa se inmulteasca tiganii si ungurii cat mai mult, sa nu va voteze nici dracu.

de vezi??? la 31 mai 2011 - 20:18

vedeti acum o mostra din exemplarul „de auzi” ce spune „dau clasa la orice, eu sunt toba de carte pe langa tine. cand vei avea tu calificarea mea si pozitia mea actuala, atunci poti sa spui ceva. cand vei citi si cunoaste cate cunosc eu, vei avea 350 de ani”.
acestia sunt aghiotantii lui kovacs,acesta este modul lor de gandire ,de reactie si de raspuns la intrebarile se pare deranjante.oare sa fie aceste pareri reprezentative pentru tot udmrul ? probabil mai sunt accidente genetice si pe acolo.

de vezi??? la 1 iunie 2011 - 04:38

vezi ca e greu sa pozezi in ce nu esti ca tot se vede pana la urma!accidentul erai tu singur dar asa se intampla cand ura intuneca ratiunea si nici nu mai stii sa citesti.de fapt nu cumva incerci sa impresionezi udmrul ca sa te bage si ei in seama?vocabularul de mahala e mai usor de folosit si mai la indemana decat RASPUNSURILE pe care nici acum nu le dai?violenta crezi ca va reusi sa ingroape adevarul? mai ai de cautat persoana dar oricum mai traiesc si din cei maltratati in 40 si au asociatia refugiatilor si nu au uitat nimic din ce a fost si au spus si la copii si la nepoti. nimeni nu a uitat nimic si suntem cativa.

de Buletin de Carei la 1 iunie 2011 - 06:24

Spaţiul pentru comentarii este alocat pentru discuţii referitoare la articol.Vendetele personale vă rugăm să le rezolvaţi in altă parte.Redacţia îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile dacă acestea conţin vulgarităţi sau depăşesc limitele bunui-simţ şi al respectului reciproc !

de forza la 1 iunie 2011 - 07:25

forza Buletinul!!

de auzi??? la 1 iunie 2011 - 07:56

Pute de tot treaba asta cu scrisul. Spatiu intre ultimul cuvant si semnul exclamarii din finalul comentariului scris de ‘Buletin de Carei’ da de gandit. Acelasi lucru se poate observa si in cazul cititorului ‘vezi???’. Sunteti duplicitari, sireti, instigatori. Nu puteti nega evidenta decat daca veti corecta in articol, sau in comentarii.

de simti ??? la 3 iunie 2011 - 07:34

pute ceva aici , tare ! !

de simt!!! la 3 iunie 2011 - 09:04

tu esti aia! puti a oaie proasta!! pardon, puti !! (sa pun si spatiul din fata semnului exclamarii, ca asa e corect)

de student la 7 iunie 2011 - 20:40

Ca te semnezi, sau nu, nu-i important dar este scarbos sa citesti replici ca la usa cortului .Nu are importanta cata scoala ai, ci cat bun simt ai.Fiecare are dreptul in limita bunului simt sa-si spuna parerea de activitatea edilitar-gospodareasca si nu numai, ca doar bani buni platim la bugetul local si nu este normal ca banii sa se cheltuie oriunde si oricum . Cand alesi locali au dat socoteala de cum se cheltuiesc banii, care sunt lucrarile prioritare ? Vin Zilele Careiului D-voastra aveti cunostinta cati bani incaseaza unii si altii? Noi stim ca ne distram, restul nu conteaza ,sponsorii vin ,credeti ca noi suntem naivi, virfurile primariei isi numara castigurile, ia uitati-va in jur, unii sunt someri, traiesc de azi pe maine, altii construiesc si nu din putini bani. Ce ziceti , asa-i bine fratilor? Ce ar fi daca am fii mai seriosi si mai responsabili si am responsabiliza si pe altii?

de Gabi D la 12 iunie 2011 - 18:12

Ar trebui ca cei care se semneaza sub anonimat sa aiba curajul de a spune lucrurilor pe nume!
De la un articol s-a ajuns sa se discute despre politica,dar,cum spunea ,,studentul”,nimeni nu are curajul sa -i intrebe pe scumpii edili ,,unde sunt banii nostri!””Cel putin,Basescu ne spunea,,aici sunt banii dumneavoastra!”
Si ce daca nu vedeam nimic nou in locul indicat de pancarta?Nu suntem noi romanii cei mai naivi si cuminti ascultatori posibili?
Asta o dovedim zilnic!

de oioioi la 12 iunie 2011 - 19:00

Banii sunt unde ii muncesti.Basescu nu iti va da bani,tu vei putea avea bani,daca esti ambitios!poporul asta si ambitia…lasa-neeee!!

de lasa-ne tu "oioioioi" la 13 iunie 2011 - 06:52

Sa ne lasi tu „oioioi”vad ca esti platit sa scrii comentarii ? stim bine cine esti asa ca dute la gara………

de oioioi la 13 iunie 2011 - 07:03

Cine sunt?Ia sa vad?

de Kovax la 13 iunie 2011 - 10:54

aj aj aj

Lasati un comentariu