ContiTech Carei la ceas aniversar

• publicat la: 10 iunie 2011
ContiTech Carei la ceas aniversar

ContiTech Fluid Automotive România S.R.L.  Carei a găzduit vineri   o serie de manifestări dedicate aniversării a  10 ani de existenţă a  societăţii.

În incinta cantinei a avut loc o conferinţă de presă susţinută de directorii firmei şi reponsabila PR,Delia Viland, urmând apoi o vizită in cele două hale din Carei.

Cu zece ani în urmă, compania care aparţine de furnizorul din industria auto Continental, a lansat în  Carei producţia de furtunuri pentru industria auto, devenind un model de succes. În plus, tocmai a fost fabricat furtunul care împreună cu cele anterioare atinge cifra de 100 de milioane. La jubileu au participat aproximativ 100 oaspeţi, întâmpinaţi de Directorii Generali Andreas Witkowski şi Rafael Mansurov. Felicitări au fost aduse şi de către prefectul judeţului Satu-Mare, Radu Giurca, respectiv primarul oraşului Carei, Eugen Kovacs.

În prezent, ContiTech Fluid Automotive România este, cu cei aproximativ 1.200 de angajaţi ai săi cel mai mare angajator din regiunea Carei. Când s-a lansat producţia în 2001, la maşini lucrau 80 de angajaţi. În anii următori compania a crescut în mod continuu. Prin construirea celei de-a doua hale în anul 2006, suprafaţa de producţie s-a extins la circa 9.000 de metri pătraţi, crescând astfel mai mult decât dublu. „Vom consolida şi pe viitor această locaţie“, subliniază Andreas Witkowski. Compania a produs în anul 2010 aproximativ 7 milioane de furtunuri pentru turbina de supraalimentare, precum şi 8 milioane de conducte pentru încălzire şi răcire pentru clienţi precum grupul VW, Ford, Daimler şi General Motors. În repetate rânduri compania a fost desemnată de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor  Private Mici şi Mijlocii ca fiind una dintre cele mai de succes firme la nivel naţional, ultima dată chiar în 2010. „Ne bucurăm foarte mult de această apreciere. Ea demonstrează importanţa locaţiei pentru regiunea din care face parte“, afirmă Rafael Mansurov.

Fabrica se implică şi la nivel social pentru regiunea din care face parte: a plătit chiria pentru o casă a Asociaţiei Lăcrămioara în care trăiesc 19 orfani, oferindu-le copiilor şi posibilitatea de a practica în timpul lor liber hobby-uri precum sport şi muzică. Suplimentar, fabrica sprijină şi un Centru de Zi al Surorilor Piariste Catolice care se ocupă de copii defavorizaţi.

ContiTech Fluid Automotive România S.R.L. este o filială a ContiTech Fluid Technology, o Unitate de Producţie din cadrul ContiTech AG, Hannover/Germania. ContiTech Fluid Technology produce în 33 de locaţii la nivel mondial furtunuri şi conducte pentru industria auto şi multe alte industrii. În România, compania are aproximativ 3.300 de angajaţi în total, în cele trei fabrici ale sale din Carei, Nădab şi Timişoara.

ContiTech Fluid Automotive România din Carei produce anual circa 15 milioane de furtunuri şi conducte pentru clienţi precum grupul VW, Ford, Daimler şi General Motors.

Cu zece ani în urmă, ContiTech Fluid Automotive România lansa în locaţia Carei producţia de furtunuri pentru industria auto. În prezent, fabrica are o suprafaţă de producţie de circa 9.000 de metri pătraţi.

Divizia ContiTech face parte din ofertanţii de top la nivel mondial de produse tehnice din elastomer în domeniul Non-Tire-Rubber şi este un specialist pentru tehnologia maselor plastice în domeniul Non-Tire-Rubber. Divizia dezvoltă şi produce piese funcţionale, componente şi sisteme pentru industria auto şi alte industrii importante. Divizia are per total circa 26.000 de angajaţi şi a atins în 2010 o cifră de afaceri de aproximativ 3,1 miliarde Euro.

redacţia

comentarii

de CURIOSUL la 11 iunie 2011 - 16:43

ce,ce, ce., ce,ce ?????zi-ne si noua mai scandalule daca stii asa de multe suntem curiosi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de Ionut la 17 iunie 2011 - 16:29

Vream sa auzim mai multe de scandalu sexual
Hai ca m-ai facut curios

Lasati un comentariu