JobNetworking – O inovaţie in găsirea angajatorului sau a angajatului pe care il cauţi!

• publicat la: 18 noiembrie 2011
JobNetworking – O inovaţie in găsirea angajatorului sau a angajatului pe care il cauţi!

JobNetworking este evenimentul care oferă cadrul necesar intâlnirii dintre angajatori si posibili angajati, favorizând dezvoltarea relatiilor de lungă durată. Evenimentul va avea loc la Cluj, la Best Fusion Hotel, in data de 7 decembrie, cu incepere de la ora 18.00.

Dacă sunteti un angajator care doreşte să fie prezent in piaţă, să cunoască in permanenţă oameni si să găsescă noi oportunităţi de dezvoltare prin oameni sunteti persoana potrivita să ia parte la evenimentul aniversar IntegraHR.
Dacă sunteti un angajat increzător in propriile forte, care doreste sa vina in intampinarea potentialilor angajatori si sa analizeze obiectiv oportunitatile pe care piata i le ofera, sunteti de asemenea persoana alaturi de care IntegraHR doreste sa sarbatoreasca doi ani de activitate.

De ce să participi?
Pentru ca resursa cea mai importanta a fiecarei societati sunt angajatii ei si evenimentul IntegraHR de JobNetworking te pune in contact cu candidati valorosi din piata fortei de munca din Cluj-Napoca.

Pentru ca fiecare dintre angajati este mai performant sau mai putin performant, in functie de cat de bine se potriveste cu locul de munca pe care il detine. Evenimentul de JobNetworking te va pune in legatura cu angajatori din piata fortei de munca din Cluj-Napoca.

JobNetworking este un eveniment organizat cu ocazia implinirii a 2 ani de activitate pentru IntegraHR, de aceea participarea la eveniment se face baza unui cadou roz sau gri. Cel mai creativ cadou va fi premiat de echipa IntegraHR.

“Piata forţei de muncă este una sensibilă în acest moment peste tot. Tocmai din acest motiv am dorit să aducem un eveniment cu totul special, care să îi pună faţă în faţă pe cei care îşi caută un loc de muncă şi pe cei care îşi caută angajaţi valoroşi. JobNetworking este un concept nou în România şi crează cadrul perfect pentru întâlnirea celor care îşi caută un loc de muncă şi a angajatorilor”, declară Andreea Mureşan, Managing Partner IntegraHR.

Contact:

Andreea Mureşan – Managing Partner IntegraHR

0735216615

Lasati un comentariu