A fost desemnat cel mai ascultat cântec din ultimii zece ani

• publicat la: 1 ianuarie 2012
A fost desemnat cel mai ascultat cântec din ultimii zece ani

Piesa “Can’t Get You Out of My Head”, continuta in albumul Feaver (2001), al frumoasei Kylie Minogue, a fost declarata de PRS for Music drept cea mai ascultata melodie din ultimii zece ani.

Artista a reusit astfel sa isi adjudece locul de frunte in clasament, lasand cea de-a doua pozitie melodiei “Toxic”, interpretata de Britney Spears, urmata de “Angels”, piesa lui Robbie Williams, relateaza La Stampa.

In imediata vecinatate a podiumului, s-au plasat piesele “Superstar”, interpretata de Jamelia (locul patru) si “Just a Little”, apartinand grupului britanic Liberty X (locul cinci).

Potrivit sursei citate, Guy Fletcher, presedintele PRS for Music, a declarat presei ca “acest top five a fost alcatuit pe baza talentului persoanelor care au compus piesele respective”, referindu-se la cantautori precum Guy Chambers (colaboratorul lui Robbie Williams) si Cathy Dennis (autoarea piesei interpretate de Kylie Minogue).

De mentionat că la inceputul lui decembrie 2011, PRS for Music l-a declarat pe Liam Gallagher, frontman al grupului Beady Eye, drept artistul cu cel mai dificil temperament, punând veşnic in dificultate persoanele alături de care lucrează.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu