Înscrierea în clasa pregătitoare.Centrul de evaluare Carei

• publicat la: 22 februarie 2012
Înscrierea în clasa pregătitoare.Centrul de evaluare Carei

In perioada 20-29 februarie 2012 (cf. Calendarului înscrierii în clasa pregătitoare şi în clasa I pentru anul şcolar 2012-2013 , Anexa II la ordinul MECTS nr. 3064/2012),va avea loc evaluarea preşcolarilor la centrul de evaluare care funcţionează la Scoala Generală nr.1  Carei.

Părinţii care, din motive obiective, nu se pot prezenta în data şi la ora stabilită, se pot reprograma, pentru realizarea evaluării psihosomatice a copiilor, la TELVERDE 0 800 816 261, în zilele de luni până vineri, în intervalul orar 9,00 – 16.
VEZI PROGRAMAREA LA CENTRUL DE EVALUARE DIN CAREI
Copiii, însotiti de părinte/tutore legal instituit, se vor prezenta la centrul unde a fost făcută în prealabil programarea, în vederea realizării evaluării psihosomatice.
Evaluarea psihosomatică a copilului se va realiza în prezenta părintelui/tutorelui legal instituit care îl însoteste, dacă există o solicitare în acest sens. Părintele/tutorele legal instituit nu poate interveni în procesul de evaluare.
Rezultatul evaluării psihosomatice va fi comunicat în scris, în aceeasi zi.
Rezultatul evaluării dezvoltării psihosomatice nu poate fi contestat.

Prima etapă a înscrierilor are loc în intervalul 5-16 martie, când vor fi depuse cererilor de către părinţii care solicită înscrierea copiilor la şcoala de circumscripţie.

LISTA CIRCUMSCRIPTII CAREI

A doua etapă de  înscrieri este în perioada 20-27 martie, când vor fi completate cererile de către părinții care au domiciliul în altă circumscripție şcolară, pe locurile rămase libere.

A treia etapă va fi în intervalul 23-2 5 martie, când are loc înscrierea la şcoala de circumscripţie a copiilor ai căror părinţi au solicitat, în etapa a doua, înscrierea la altă unitate de învățământ decât şcoala de circumscripţie, dar care nu au fost admişi şi solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie.

redactia

comentarii

de Cristian la 28 februarie 2012 - 14:05

Nu ştiu cine a avut această idee genială de a aduce la această formă şcolară copiii de la o vârstă atât de fragedă.Actualii guvernanţi sunt cei mai slabi constructori pe care i-a avut această ţară,ei mai întâi clădesc acoperişul, în timp ce nici nu s-a început fundaţia.În efortul lor cerebral nu s-au gândit la; transportul acestor copii din toate coclaurile ţării,personal specializat şi pregătit pentru copii de o asemenea vârstă(un profesor nu este compatibil),locaţii,clădiri, clase dotate corespunzător cu materiale didactice,căldură, igienă,o mică gustare măcar,securitate corporală, asistenţă medicală şi alte condiţii civilizate.Cine o să răspundă pentru multiplele probleme care vor apărea din cauza unui sistem incert şi înfiinţat în pripă?

Lasati un comentariu