Oferta Şcolii Generale nr.1

• publicat la: 7 martie 2012
Oferta Şcolii Generale nr.1

Şcoala generală nr.1 Carei aduce la cunoştinţa celor interesaţi că a început prima etapă a inscrierilor pentru clasa 0 şi clasa intâi.

In perioada 5-16 martie 2012, vă puteţi înscrie la secretariatul şcolii,pentru cele trei clase pregătitoare dar şi pentru cele trei clase întâi.

Situată în zona centrală a Municipiului Carei, cu un corp profesoral cu o solidă formaţie ştiinţifică şi educativă, şcoala răspunde în cel mai înalt grad la cerinţele comunităţii locale de instruire a copiilor de 6-15 ani, de pregătire a lor pentru liceele performante din oraş.

Clasele pregătitoare, câte una pentru fiecare secţie română,maghiară şi germană, vor avea învăţători calificaţi,posibilitate de program prelungit,la solicitarea părinţilor cât şi spaţiu pentru servirea mesei.

Pentru clasele întâi,învăţătoarele Vezentan Terezia,Burlacu Helga şi Kocsis Gyöngyike oferă posibilitate de studiu prelungit,după orele de curs,existând şi oportunităţi de servire a unei mese.

Scoala dispune de săli de clasă cu mobilier nou şi tablă ceramică albă, laborator de fizică-chimie, cabinete de biologie, istorie, geografie,2 laboratoare de informatică, 3 spaţii destinate orelor de educaţie fizică şi gimnastică, bibliotecă,o sală festivă, sală de mese, cabinet psiho – pedagogic şi  cabinet logopedic.

Elevii pot opta şi pentru alte activităţi decât cele prevăzute în programă,activităţi opţional precum  matematică distractivă,cunoaşterea calculatorului, limba engleză,educaţie pentru sănătate,în lumea poveştilor, literatura pentru copii sau micii actori.

Cu un numar de 587 de elevi,şcoala are un procent de promovabilitate de 91,26% care o recomandă ca o instituţie serioasă de învăţământ.

A doua etapă a înscrierilor se va desfăşura în perioada 19-27 martie,la secretariatul şcolii situată pe str. 1 Decembrie 1918,nr 37,Telefon/Fax : 0261 861191

E-mail : sc1carei@yahoo.com

Web: http://scoala1carei.scoli.edu.ro

Luni 5, 12 martie: orele 8-16

Marţi 6, 13 martie: orele 10-18

Miercuri 7,14 martie: orele  10-18

Joi 8,15 martie: orele 8-16

Vineri 9,16 martie : orele 8-16

sursa Sc Gen nr.1

Lasati un comentariu