Tineri din Pişcolt la furat

• publicat la: 30 martie 2012
Tineri din Pişcolt la furat

Și în cursul zilei trecute, polițiștii rurali și de siguranță publică au depistat mai multe persoane suspectate de comiterea unor infracțiuni de furt, pe numele acestora întocmindu- se dosare penale.

Polițiștii Secției 5 Petrești Poliție Rurală efectuează cecetări față de patru localnici din Pișcolt, cu vârste cuprinse între 22 și 42 de ani, suspectați de comiterea a șase infracțiuni de furt din zona comunei Pișcolt, și a localităților Scărișoara Nouă și Resighea. În baza probelor administrate în cauză de către polițiștii rurali, s-a stabilit că suspecții – Eugen R., de 42 de ani, Marius O., de 34 de ani, Gheorghe B., de 23 de ani și Sandor K., de 22 de ani – au sustras bunuri din gospodăria unui localnic, stâlpi metalici din rețeaua de telecomunicații și recolte de pe câmp, cauzând un prejudiciu total de 17.440 lei proprietarilor păgubiți.

Unul dintre suspecți, Eugen R., este încarcerat în Arestul Inspectoratului fiind arestat preventiv într-o altă cauză, iar ceilalți trei suspecți sunt anchetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat.

O altă cauză având drept obiect comiterea unei infracțiuni de furt calificat este instrumentată de polițiștii de siguranță publică din cadrul Secției I Poliție Satu Mare, care au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale față de Sandor B., de 31 de ani, din Satu Mare. Bărbatul este suspectat de sustragerea în cursul serii trecute, 29 martie a.c., a unui acumulator de pe un autoturism parcat pe Strada Prahova din municipiu.

Și în acest caz prejudiciul în valoare de 250 lei a fost recuperat integral, bunul fiind restituit proprietarului mașinii.

Lasati un comentariu