Bani in plus pentru judeţ şi investiţii

• publicat la: 24 aprilie 2012
Bani in plus pentru judeţ şi investiţii

Consilierii judeteni au mai aprobat 17 proiecte de hotarare pentru judetul nostru luni, 23 aprilie 2012. Reuniti in sedinta lunara consilierii judeteni au aprobat contul anual de executie a bugetului local al Judetului Satu Mare, a bugetelor institutiilor publice finantate integral sau partial din bugetul local al judetului Satu Mare, respectiv a bugetului imprumutului intern pe anul 2011, au aprobat executia bugetului local al judetului Satu Mare, utilizarea unor sume din fondul de rezerva prevazut in bugetul local al judetului pe anul 2012, rectificarea bugetului general consolidat.

Deasemenea au aprobat un protocol de colaborare intre judetul Satu Mare si Asociatia Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate SASTIPEN in vederea implementarii proiectului “Programul de mediere sanitara: Oportunitate de crestere a ratei de ocupare in randul femeilor rome”. Sedinta de astazi a vizat si aprobarea situatiilor financiare anuale ale Regiei Autonome Aeroportul Stau Mare.

La Aeroportul Satu Mare urmeaza a fi achizitionate doua autobuze care sa serveasca la deplasarea calatorilor ferindu-i de conditiile meteo nefavorabile sau de distantele lungi dintre aeronave si aerogara. Sedinta Consiliului Judetean s-a terminat cu invitatiile adresate de presedintele Consiliului Judetean, Csehi Arpad celor prezenti in sala la Festivalul Mamaligii care are loc sambata. 28 aprilie, la Turt si la inaugurarea sectiei de Oncologie din cadrul Spitalului Vechi.

sursa tv1sm

comentarii

de Horia Mărieș la 24 aprilie 2012 - 22:18

Citesc cu mare plăcere despre Festivalul Mămăligii care va avewa loc sâmbătâ, 28 aprilie, la Turț.

Asta fiindcă se spunea că mămăliga românească nu explodează niciodată.

Au fost totuși două excepții:
– Sfârșit de decembrie 1989 (când am scăpat de ceașcă),
– Ianuarie-februarie 2012 (cu inceput în 13 febr. 2012, în P-ța Universității) când am scăpat de boc_eală.

Poate că acum la 28 aprilie, la Turț, scăpăm și de băse (și idem, eadem idem, și de mai mititelul jenoke).

Eu asta sper. Și mai sper să mi se și împlinească speranțele.

de Horia Mărieș la 24 aprilie 2012 - 22:40

Mii de scuze.

Erată. La rândul 6 de mai sus, rog frumos să citiți …”(cu început în 13 ian. 2012..)”

Comentariile postate în B. de C. au o mare hibă (potențială). Odată postată o greșeală sau o prostie, nu mai poți reveni ptr. ca să o corectezi.
Măcar la f-book, dacă ai greșit, poți să „delete” mesajul sau comentariul greșit, și-l scrii apoi din nou.
Aici, ai greșit ceva, ales bules, praful s-a ales. Rămâi cu greșeala în brațe!

Se poate oare face ceva în acest sens?

In primul rând, în loc de „va avewa loc” rog frumos a se citi „va avea loc”.

de Nicoleta Latis la 25 aprilie 2012 - 08:17

Eu cred ca e bine asa, adica sa nu mai poti reveni la comentariu, ne obliga sa fim atenti la ce scriem si la exprimare corecta. Vorba ceea rumega de doua ori inainte de a vorbi odata. Asta nu se refera la dumneavoastra, domnule Maries, ci la cei care, din lipsa de notorietate prin vecini, cauta publicitate in ziarul online la comentarii.

Lasati un comentariu