Best Fest2 Carei:săptămâna a IV-a

• publicat la: 16 mai 2012
Best Fest2 Carei:săptămâna a IV-a

Directia de Cultura si Sport Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural, Centrul Cultural al municipiului Carei,Biblioteca Municipală și Muzeul municipal Carei organizeaza BestFest 2 – Primăvara Culturală Careiană.

În următoarele zile:

Sâmbătă 19 mai 2012

–          Noaptea muzeelor

De la ora 18.00 la ora 01:00 sunteți invitați în Castelul Karolyi să vizitați Muzeul municipal Carei. Intrare liberă.

–          Seara poeților careieni

Orașul nostru se poate mândri  cu poeții săi. Aici trăiesc și aici creează în special pentru noi Sroth Ödön, Katona G. József, Svecz Cristian, Kádár Ferenc. De la ora 19:00, în parcul de lângă Monumentul Ostaşului Român, poeziile lor vor fi citite şi acompaniate de chitară.

Marți 22 mai 2012

–           Teatrul de Nord Satu Mare eliberează „Fluturi sihaștri” – o piesă de teatru în limba română de Sorin Oros după o idee a Dorinei Nemeș. Spectacolul va avea loc de la ora 19:00 în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi. Prețul unui bilet este de 10 lei/adulți, 5 lei/elevi și studenți

Miercuri 23 mai 2012

–          Teatrul de Nord Satu Mare prezintă „O zi din viața lui Robinson” de Dan Cojocaru. Spectacolul este în limba română și va avea loc de la ora 19:00 în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi. Prețul unui bilet este de 10 lei/adulți, 5 lei/elevi și studenți

Joi 24 mai 2012

–          Asociația „PRO URBE” prezintă „Csillagszél – avagy kalandozások”. Concert liric din poeziile lui Kovács András Ferenc. Timp de 50 de minute veți fi învăluiți de bucuria jocurilor, magia muzicii și diversitatea ritmurilor. Spectacolul va avea loc pe podul de la intrarea în Castelul Karolyi dinspre Monumentul Ostașului Român începând cu ora 19:00. Intrare liberă.

Vineri 25 mai 2012

–          Recital de chitară flamenco

De la ora 19:00, în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi vă veți putea delecta pe ritmuri de flamenco în compania celebrului artist Homonnai Varga András. Prețul unui bilet este de 10 lei/adulți, 5 lei/elevi și studenți.

redactia

Lasati un comentariu