Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” în sărbătoare

• publicat la: 27 mai 2012
Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” în sărbătoare

Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” Carei, a îmbrăcat haine de sărbătoare în data de 18 mai 2012, deoarece a sărbătorit a 15-a ediţie a “Zilei Porţilor Deschise”.

Cu ocazia sărbătorii, în sala festivă a liceului a avut loc un program artistic susţinut de elevi din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a, şi prezentat de elevele Dobra Alina şi Albu Mariana.

Majoretele liceului au dat startul momentelor programate în cadrul spectacolului, oferit atât elevilor şi cadrelor didactice ale liceului, dar şi vizitatorilor.

Elevii liceului şi-au etalat talentele în materie de muzica, dans, actorie şi modelling.

Astfel, un elev din clasa a IX-a D a încântat auzul publicului, interpretând diferite melodii la trompetă.

Vereş Bogdan, Portik Richard si Călin Silaghi au recitat poezii tradiţionaliste şi poezii dadaiste.

Actoria a fost prezentă şi ea în cadrul spectacolului, astfel publicul a putut urmări două scenete din operele marelui dramaturg Ion Luca Caragiale. Au fost puse în scenă de către elevi, o interpretare din comedia “O scrisoare pierdută” de către elevi din clasa a XI-a C şi din comedia “Un pedagog de şcoală nouă” interpretată de elevi din clasele a IX-a şi a X-a.

În paşi de dans au evoluat pe scenă elevi din clasele a IX-a care au dansat Samba, iar cei din clasele a X-a au fost susţinuţi cu aplauze pe parcursul dansului Hip-Hop.

La fel ca şi celelalte momente, care au încântat publicul, interpretarea unor melodii de către elevele Cristina, Gyongyi, Andrada, Alexandra, Laura, Brigitta şi Andreea, s-au făcut plăcute de către spectatori.

Câţiva elevi din cadrul liceului au prezentat câteva ţinute vestimentare din acest sezon în cadrul unei parade de modă, atrăgând atenţia publicului.

În cântec, joc şi voie bună s-au încheiat momentele artistice. Pentru a-şi demonstra încă o dată talentul, elevii au dansat dansul de crihalmă, de roate şi de codru, sub îndrumarea domnului Adrian Paşca, iar elevul Florin Borobei a interpretat câteva melodii cu specific popular.

Deasemenea, liceul nostru se poate mândri şi cu activităţile desfăşurate în cabinete şi laboratoare, unde cadrele didactice de specialitate, împreună cu elevii, i-au întâmpinat pe elevii claselor a VIII-a, prezentându-le unitatea şcolară precum şi activităţile.

Nici sportivii noştri nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia, coordonaţi de domnul profesor Kind Rudolf, au desfăşurat diferite competiţii sportive organizate în sala de sport a liceului.

Pentru realizarea spectacolului mulţumirile au fost aduse conducerii şcolii, profesorilor coordonatori de activităţi şi doamnelor profesoare Coşarcă Elena, Georgescu Elisabeta, Pridea Daniela şi Antal Sidonia pentru sprijinul acordat, dar nu în ultimul rând elevilor implicaţi.

Consiliul Şcolar al Elevilor

comentarii

de anonim la 27 mai 2012 - 17:09

asta nu mai e de actualitate….a fost, hohoo…acum o saptamana si ceva….

de dar degeaba la 28 mai 2012 - 16:26

…slab colegiu…
slabi ,fara vlaga …..
ce scoala ar fi: AgroManiuSpecial…
ma rog ManiuAgroSpecial..sau SpecialManiuAgro

Lasati un comentariu