Accident tragic

• publicat la: 13 iunie 2012
Accident tragic

La data de 12.06.2012, orele 02,39, pe DN 19 A, numitul G. CIPRIAN MARIUS, de 31 ani, din Satu Mare, Jud. Satu Mare, în timp ce conducea  autoutilitara marca Volkswagen cu nr. de inmatriculare SM 69 GOL, in afara localitatii Supuru de Jos, Jud. Satu Mare,  pe fondul oboselii a adormit  la volan,   patrunzând pe sensul opus de deplasare a intrat in coliziune cu autotractorul marca DAF cu nr. de inmatriculare B 05 VAK, condus regulamentar de catre numitul A.  Lucian de 50 ani, din  jud. Cluj.

In urma impactului  a rezultat decesul numitului G.  CIPRIAN MARIUS. In cauză s-au recoltat probe  biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Conducatorii auto purtau centura de siguranta in momentul producerii accidentului.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 42 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.100  lei.

De asemenea, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Satu Mare au constatat 47 contravenții aplicând sancțiuni în valoare de 3.120 lei.

comunicat IJP

Lasati un comentariu