Expoziție Stefan Gnandt

• publicat la: 15 iunie 2012
Expoziție Stefan Gnandt

Duminică, 17 iunie 2012, începând cu ora 12.00, în Sala de Expoziții a Castelului Karolyi din Carei va fi inaugurată expoziția de artă plastică aparținând artistului Stefan Gnandt, care în acest an împlinește 60 de ani.

Născut la 13 august 1952 la Foieni, studiază la Universitatea din Timișoara, secția Arte Plastice. Este membru fondator al Asociației Provinciart din Carei și membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. A avut zeci de expoziții personale în România, Ungaria și în Germania, a participat și a organizat o serie de tabere de creație. Din 1988 tăiește în Germania.
Vernisajul va fi deschis deschis de Bogdan Georgescu,  directorul Direcției de Cultură Carei și Kiss Zita, referent în cadrul Centrului Cultural. Invitatul special al vernisajului va fi Szabo Tibor, actor al Teatrului Weores Sandor din Ungaria, laureat al premiului Jaszai Mari.
Expoziția este prima organizată în Castelul Karolyi de la renovare și va putea fi vizitată gratuit, de joi până duminică, între orele 10-15, până în data de 8 iulie.
sursa Directia de Cultura

Lasati un comentariu