Expoziţie Gnandt la Castel

• publicat la: 10 iulie 2013
Expoziţie Gnandt la Castel

Direcția de Cultură, Sport și Turism a municipiului Carei vă invită duminică, 14 iulie 2013, de la ora 12.30 în Sala de Expoziții a Castelului Károlyi la vernisajul Expoziției de Artă Plastică a artiștilor Gnandt János, Stefan Gnandt și Gnándt Ferenc. Cuvântul de deschidere va fi ținut de Bogdan Georgescu și Putovits Tünde. Momentul artistic va fi susținut de Putovits Ábel (chitară) și Beiland Arnold (pian).

Gnandt János este pictor și profesor. S-a născut la Arad în 1951. Studiază la Universitatea din Timișoara, Facultatea de Pedagogie. În 1990 devine membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. În același an se mută în Ungaria, la Békéscsaba, unde conduce atelierul de pictură al Teatrului Jókai din județul Békés. Din 2004 este membru al Asociației Naționale a Artiștilor din Ungaria – secția de pictură.

.

Stefan Gnandt – pictor. S-a născut în 1952 la Foieni. Absolvent al Facultății de Pedagogie din cadrul Universității din Timișoara, secția arte plastice. Din 1988 trăiește în Germania. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și membru fondator al Asociației Artistice „Provinciart” din Carei.

Gnándt Ferenc – pictor. S-a născut în 1972 la Debrecen. A absolvit Universitatea Körös din Békéscsaba și Universitatea din Pécs. A obținut premiul de pictură Tolvaly Ernő, locul II în 2011. A efectuat călătorii de studiu în Marea Britanie, Portugalia.

Lasati un comentariu