Antonescu: Nu eu şi majoritatea parlamentară avem dosare închise, ci preşedintele

• publicat la: 6 July 2012
Antonescu: Nu eu şi majoritatea parlamentară avem dosare închise, ci preşedintele

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, în plen, că nici el şi nici majoritatea parlamentară nu se tem de justiţie, pentru că nu ei au dosare închise sau suspendate de justiţia română, ci preşedintele Traian Băsescu.

“Nu eu şi nu zdrobitoarea majoritate parlamentară avem dosare închise sau suspendate de justiţia română, ci preşedintele Traian Băsescu, a afirmat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a declarat că preşedintele a declarat în discursul său din plen că a spus adevărul românilor cu privire la măsurile economice şi la necesitatea unei justiţii independente.

“Nu, domnule preşedinte, nu le-aţi spus românilor adevărul. Nu le-aţi spus că în vreme ce pentru milioane dintre ei impuneaţi prin guvernele dumneavoastră marionetă şi prin majorităţile parlamengtare marionetă, măsuri de austreritate, un grup restrâns se camarilă politică a prosperat la cote nemaivăzute”, a declarat preşedintele PNL.

El l-a mai acuzat pe şeful statului că, în timp ce 25% din salariile bugetarilor se tăiau, “bugetele unor instituţii ca de exemplu preşedinţia României creştea la cote fără precedent”.

“Nu le-aţi spus adevărul (românilor, n.r.) că niciunul dintre apropiaţii dumneavoastră nu a fost deranjat de niciun element al sistemului judiciar din România, aşa cum spuneţi că vă doriţi”, a continuat Antonescu.

“Nu le-aţi spus că dosare sau plânge în justiţia română, împotriva unor apropiaţi politici sau economici, eu fost blocate”, a mai afirmat preşedintele PNL.

mediafax

Lasati un comentariu