Crin Antonescu: “Proiectul de organizare al UDMR seamănă cu harta Dictatului de la Viena”

• publicat la: 23 iunie 2011
Crin Antonescu: “Proiectul de organizare al UDMR seamănă cu harta Dictatului de la Viena”

Co-preşedintele USL, Crin Antonescu, a declarat marţi seară, la Realitatea TV, că Traian Băsescu încearcă să pună presiune pe UDMR şi să-i facă să creadă că a realizat o înţelegere ocultă cu Opoziţia în privinţa reorganizării teritoriale.

Antonescu respinge şi proiectul UDMR de reorganizare pe 16 regiuni, deoarece “aceasta seamănă cu harta Dictatului de la Viena şi este inacceptabilă pentru noi”.

“Ne-am dus la Cotroceni ca să rupem această stare de nondialog. Pentru mine preşedintele Băsescu nu a fost deloc relaxat aşa cum susţine, fiindca nu poate fi relaxat în faţa unor oameni care nu au dosare şi nu pot fi şantajaţi. A încercat ceva cu Victor Ponta şi cred că a primit o replică clară”, a mai spus Antonescu.

Şeful PNL anunţă că prin reorganizarea teritorială Băsescu încearcă să nu mai aibă alegeri în judeţe: “În teritoriu, preşedintele măsoară superioritatea clară a USL. Cu baroni, fără baroni… Ştie că nu are şanse prea mari, dar speră că dând banii doar la opt super baroni până la alegeri o să-i mai atragă pe câţiva.”

sursa jurnalulnational.ro

comentarii

de petru la 28 martie 2012 - 13:16

pai cam asa si e

Lasati un comentariu