PDL umblă prin ţară pentru buletine contracost

• publicat la: 23 July 2012
PDL umblă prin ţară pentru buletine contracost

Secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache, i-a acuzat pe presedintele suspendat Traian Băsescu si pe democrat-liberali că, de fapt, ei sunt cei care vor frauda, de fapt, referendumul.

“Traian Basescu si echipa sa pregatesc o strategie de boicot a referendumului prin cartea pe care Traian Basescu a mai jucat-o si cu alta ocazie: fraudarea alegerilor. (…) Cand vorbim de fraudarea alegerilor, hotii striga hotii. Stim ca PDL umbla prin tara pentru buletine contracost, pe care sa le inapoieze oamenilor dupa referendum”, a declarat liderul USL.

Totodata, Dan Mihalache l-a intrebat pe Traian Basescu cum se intampla sa cunoasca faptul ca se poate frauda cu ajutorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) daca nu a si fraudat prin aceasta metoda.

“De unde stie presedintele suspendat ca se pot frauda alegerile prin Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) decat daca n-a facut asta?”, a intrebat, ironic, secretarul general al PNL.

Nu in ultimul rand, liderul USL a facut un apel catre romani sa vina la referendum in data de 29 iulie si sa voteze asa cum le dicteaza constiinta.

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat, vineri seara ca miza schimbarii sefului STS ar fi legata de fraudarea referendumului, prin faptul ca prin STS se transmit datele la Biroul Electoral Central.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu