Te-ai încins? Incearcă pantalonii cu aer condiţionat!

• publicat la: 17 iulie 2012
Te-ai încins? Incearcă pantalonii cu aer condiţionat!

Nu doar in România e caniculă, căldura loveşte si in ţări precum Japonia, unde programul de lucru e mai lung decât in alte părti de pe mapamond. Iar dacă eşti obligat, ca marea majoritate, să mergi al serviciu in pantaloni lungi, indiferent de temperaturi, atunci scăparea ar fi pantalonii cu aer conditionat.

Iar acestia au fost deja inventati de compania niponă Kuchofuku, pentru a se asorta camasii accesorizate la fel, relateaza Gizmag. Pantalonii funcţionează cu două baterii, oferind răcoare zonei mediane a corpului.

E drept că nu oferă aceeasi răcoare precum un kilt scotian, care mai are si avantajul de a fi stilat, se mentioneaza pe The Green Head, de unde produsul poate fi achizitionat la pretul de 206 dolari, insa isi fac bine treaba.

Sunt disponibili in mărimi de la M pana la XL, pentru o talie ce poate avea de la 108 până la 129 de centimetri. Din păcate, singura varianta coloristica este cea de kaki pal. In ceea ce priveste materialul, acesta constă in 35% bumbac si 65% polyester.
Intregul mecanism este bine ascuns de buzunarele supradimensionate, fiind indeajuns de usor incât să nu incomodeze.

Iar dacă vei deveni fan, află că pe lângă cămăşile cu aer conditionat, compania a mai lansat si o cască, o pernă si chiar un pat, toate cu aer condiţionat inclus.

Lasati un comentariu