Copiază rapid pozele pe CD, fără laptop sau PC!

• publicat la: 19 August 2012
Copiază rapid pozele pe CD, fără laptop sau PC!

Salvează oricând o copie a informatiilor pe care le primesti, fără a mai folosi calculatorul sau laptop-ul! PlexEasy este ideal fie intr-un cadru formal, cand ai nevoie de anumite informatii, fie in vacanta, cand cardul de memorie al camerei foto ramane fara spatiu.

Printr-o simpla apasare de buton, poti “arde” un CD toate fisierele pe care le ai pe stick-ul USB sau cardul SD, inclusiv video si imagini de pe dispozitivele USB PTP.

Astfel, cu ajutorul port-USB-ului incorporat in dispozitivul Plex Easy, poti foarte usor sa iti salvezi informatiile de pe un stick USB, sau chiar si invers, de pe un CD pe un USB.

Dispozitivul este compatibil cu majoritatea telefoanelor iPhone si a tabletelor iPad, insa poate accesa doar fisierele foto si video existente pe aceste dispozitive. Daca ai un dispozitiv ce functioneaza cu Android, accesibilitatea fisierelor depinde de configurarea de baza a gadgetului, sau cea pe care i-ai facut-o tu.

Hardware-ul are un Burner Re-Writable 8XSlim DVD/CD, un LCD monocrom cu display in limba engleza, slot SD/MMC, doua port USB, si are 142 de milimetri latime, 182 milimetri lungime si 21 de milimetri grosime, avand o greutate de 385 de grame, fara adaptor.

sursa bussines24

comentarii

de podina ioan la 27 August 2012 - 19:14

ATENTIE!!!O SA VA FOLOSEASCA IN VIITOR LA …DOCTORAT!!!

de marcu la 27 August 2012 - 19:26

comunistu de podina cu scoala de seara a dat inca o mostra din….intunecimea mintii sale…somere!! mai bine teai apuca de ceva treaba nelutule nu sa stai la mila nevestii.

de Horia Mărieș la 27 August 2012 - 22:16

@marcu la 27 August 2012 – 19:26

Cine este D-lul Podină Ioan, la ce echipă joacă individul ăsta, fiindcă văd că-l mânâncă pe undeva și se leagă – fără motiv – și de mine?
Merită oare să mă ocup puțin de intelectul lui, sau este mai bine să-l ignor?

Lasati un comentariu