Preşedintele CJ Satu Mare la Zilele Urziceni si Ghenci

• publicat la: 6 august 2012
Preşedintele CJ Satu Mare la Zilele Urziceni si Ghenci

Adrian Ştef, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, a participat duminică, 5 august 2012, la deschiderile oficiale ale zilelor în localităţile Ghenci şi Urziceni.

În localitatea Ghenci, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat la deschiderea oficială a manifestărilor dedicate celei de a XIII-a ediţie a Zilele localităţii Ghenci.Ca de obicei, organizatorii au pregătit un program deosebit de bogat şi variat, pentru toate gusturile şi vârstele. Bunătăţile pregătite la ceaun si programul cultural asigurat de artiştii locali şi cei din satele învecinate i-au încântat pe cei prezenţi.

În alocuţiunile sale Adrian Ştef i-a felicitat pe organizatori, apreciind eforturile depuse pentru continuarea tradiţiei în organizarea acestor manifestări an de an şi importanţa păstrării şi continuarea tradiţiilor, a obiceiurilor care ne evidenţiază ca popor.

z

În continuare preşedintele Consiliului Judeţean a participat la Ziua Comunei Urziceni.

“Defilarea fanfarei şvăbeşti din Urziceni care au acompaniat majorete localnice, elevele de la şcoala generala din localitate ne oferă an de an momente plăcute.  Numeroasele ansambluri şi trupe de muzică populară şi uşoară tradiţionale svabeşti din Urziceni şi din localităţile svabesti învecinate, care au urcat pe scena la fel ca organizatorii trebuie felicitaţi pentru eforturile depuse şi modul în care au reuşit să ne bucure. Primarii şi locuitorii acestor localităţii de-a lungul anilor prin munca lor şi seriozitatea lor au ajutat la înflorirea armonioasă a localităţilor svăbeşti din zona Careiului.” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

comunicat CJ

comentarii

de DAN la 6 august 2012 - 20:19

Vin parlamentarele „SA MAI TRAITI BINE SI VOI „

Lasati un comentariu