Majorări de taxe şi impozite locale după 1 octombrie

• publicat la: 26 septembrie 2012
Majorări de taxe şi impozite locale după 1 octombrie

Serviciul public Impozite și Taxe locale Carei reamintește contribuabililor  faptul că impozitele si taxele  datorate bugetului local constând în impozit clădiri,teren , mijloace de transport , taxa firma ,reclamă și publicitate au  termen de plată data de 30 septembrie . Având în vedere faptul că data de 30 septembrie este zi nelucratoare  impozitele și taxele datorate până la această dată vor putea fi achitate până luni 01 octombrie inclusiv.

Depășirea acestui termen implică calcularea de majorări care sunt în procent de 2% pe lună sau fracțiune de lună calculate asupra sumelor ramase restante.

Aceste impozite pot fi achitate zilnic la caseria instituției .

După depășirea acestui termen se va începe executarea silită asupra persoanelor care vor avea restanțe.

Pentru intrebări suplimentare vă rugăm să vă adresați serviciului public  Impozite si Taxe locale din cadrul Primăriei Carei, singurul în măsură să vă informeze corect privind orice problemă legată de impozitele si taxele pe care  le datorați bugetului local atât d-voastră cetățenii cât și societățile comerciale .

Serviciul nostru  vă stă la dispoziție de luni până joi între orele 8 – 15,iar vineri între orele 8 – 13 sau la numerele  de telefon 0261-865382 sau 0261-861694 .

ŞEF SERVICIU I.T.LOCALE

ec.Fogaş Maria Liliana

comentarii

de csilla la 26 septembrie 2012 - 22:02

iara taie copacii din cartiere da se aduc oameni care nu sunt din oras ca pe aia nu intereseaza ce taie pentru bani..nimeni din carei nu vrut sa taie copacii din cartier si atunci trebe aduse alte oameni?

rusine pentru primarie!

de Gabriel la 27 septembrie 2012 - 12:28

si daca nu platim ce patim?

de emil la 27 septembrie 2012 - 13:54

ce a patit si primarul

de podina ioan la 29 septembrie 2012 - 20:28

postez pe articol nu unde se mbata altii-discutati va rog la alte articole- cine e dator trebuie sa plateasca!..scurt !!!

de nanasu la 29 septembrie 2012 - 20:56

scurt.! i-ai zis si lui jenoke cand te-ai intalnit cu el?
da scurt.
-sau la pileala nu se pune ce zici….

de Ianculestianu la 7 octombrie 2012 - 12:02

scurt, atat puteti zice? un om cu o pensie de 4 milioane vechi tre sa traiasca sa plateasca tot si pe urma alte de ale casei , detergen , sapun , sampon , lichid de spalat vase etc… poate sa isi cumpere haine ca se mai rup… is curios cum vati descurca dupa ce ati lucrat 30 de ani pentru tara si stat si apoi sa vina niste nesimtiti sa fure si sa isi bata joc de ei… dar asa se intampla momentan la noi dar asta e tara ta Iubeste ceea ce ai creat si ai lasat cica

de reka la 7 octombrie 2012 - 12:29

si din acei 4 milioana a mai taiat si nesimtitul de boc si basescu care au bagat in mormant pe cei care nu au avut bani de medicamente!!!!
sa vedem la ei cum traiesc cu pensie si asa mica si apoi au mai si taiat din ea!!!
si nu uitaM CUM AU INCHIS SI SPITALELE ca si cel de la mures unde asa buni doctri erau dar nu a pasat la ei deloc RUSINE sa fie la cine a facut asa ceva!!!!

Lasati un comentariu