Reabilitare drum Carei-Tăşnad

• publicat la: 30 septembrie 2012
Reabilitare drum Carei-Tăşnad

Duminică,30 septembrie,la sediul PNL Satu Mare a avut loc o conferinţă de presă susţinută de Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii,preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Satu Mare şi de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef.

Potrivit celor declarate de Ovidiu Silaghi, până la sfârşitul anului se va organiza licitaţia pentru desemnarea firmei ce va construi şoseaua de centură a municipiului Satu Mare, urmând ca lucrările să fie demarate în primăvara anului următor şi să fie finalizate într-un termen de maxim doi ani. Proiectul,care include şi un pod peste Somes, se află pe lista de investiţii a Guvernului, ajungându-se şi la un acord cu Guvernul Ungariei în ceea ce priveşte acest drum expres.

Tot pentru acest an,ministrul Silaghia afirmă că se va organiza licitaţia pentru reabilitarea drumului dintre Carei şi Tăşnad şi se va face o recepţie parţială a lucrărilor la drumul Satu Mare – Baia Mare.Privatizarea Tarom a  fost adusă şi ea în discuţie, „Vineri  au avut loc  cinci interviuri pentru desemnarea noului manager al companiei urmand ca mâine (1 octombrie), să aibă  loc alte cinci interviuri. Toţi candidaţii care participă la interviu sunt străini cu experienţe extrem de vaste în ceea ce priveşte redresarea companiilor de aviaţie” a declarat ministrul Silaghi.

In cadrul conferinţei de astăzi ,a fost adusă la cunoştinţa celor de faţă aderarea managerului Spitalului Judeţean ,Adrian Marc la PNL Satu Mare.Acesta şi-a motivat decizia prin faptul că doreşte să contribuie la continuarea reformelor în sistemul medical sătmărean prin măsuri pe care şi le-a asumat actuala conducere a Consiliului Judeţean Satu Mare.

www.buletindecarei.ro

Lasati un comentariu