Soţul EBEI se vrea europarlamentar

• publicat la: 7 septembrie 2012
Soţul EBEI se vrea europarlamentar

Bogdan, proaspătul soţ al Elenei Băsescu, o are ca model în carieră chiar pe soţia sa. Drept urmare, Syda intenţionează să candideze peste doi ani pentru un post de parlamentar european.

Syda este membru al Mişcării de Dreapta, formaţiune aliată cu PDL şi condusă de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, scrie revistablogurilor.ro.

Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea, Bogdan Ionescu și-ar dori să candideze în 2014 la alegerile europarlamentare, însă nu din partea PDL, ci din partea Mişcării de Dreapta.

“Bogdan ar vrea să facă o carieră politică pe plan internaţional, mai bine spus, şi-ar dori să candideze pentru un post de europarlamentar, în 2014. Are studii temeinice făcute şi în străinătate, a lucrat cu diverse firme străine şi a fost un timp reprezentant economic la Paris, aşa că i se potriveşte o carieră în Parlamentul European”, susţin apropiaţi ai acestuia.

Dacă Traian Băsescu nu are un fiu pe care să-l promoveze în politică, şi-ar dori ca măcar ginerele din partea mezinei să-i calce pe urme… Planul a fost dat în vileag de apropiaţii familiei, care susţin că Bogdan Ionescu, alias Syda, urmează o serie de cursuri de specialitate în SUA, pregătindu-şi, astfel, intrarea pe scena politică.

„EBa şi soţul ei au fost plecaţi în SUA în acest an, unde au urmat împreună mai multe cursuri de specialitate. Elena va putea astfel să performeze mai bine în politică, iar Syda ar putea să-şi facă intrarea în acest domeniu. Probabil nu întâmplător au urmat aceste cursuri împreună”, au declarat, pentru „ring”, surse apropiate familiei Băsescu.

Amână luna de miere pentru „licenţă”
Dacă toată lumea se întreabă care este motivul real pentru care Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu şi-au amânat luna de miere, se pare că motivul este legat tot de cursurile urmate de ambii peste Ocean. „Cei doi urmează să se reîntoarcă în SUA pentru a încheia pregătirea şi a-şi lua diplomele”, susţine sursa citată de ziarul ring.ro.

Lasati un comentariu