Peste 150 de sancţiuni într-o zi

• publicat la: 18 octombrie 2012
Peste 150 de sancţiuni într-o zi

Polițiștii formațiunilor rutiere din întreg județul au acționat și în cursul zilei trecute, 17 octombrie a.c., în vederea responsabilizării tuturor participanților la trafic în scopul respectării cu strictețe a normelor ce reglementează circulația pe drumurile publice. Au fost aplicate peste 150 de sancțiuni contravenționale, iar în cazul constatării de infracțiuni, polițiștii au întocmit dosare penale.

Spre exemplu, polițiștii Postului de Poliție Sanislău și cei din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Carei, aflați în exercitarea atribuțiilor de supraveghere a traficului, au oprit pentru control, pe DJ 196 C, un tractor agricol care tracta o remorcă neînmatriculată. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul, Levente P., de 36 de ani, nu deținea nici permis de conducere.

Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

Tot pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat este anchetat și Petrică D., de 22 de ani, din Lazuri, care a fost depistat în trafic de către echipajele Serviciului Rutier.

Evenimente rutiere

O minoră de 16 ani a fost rănită ușor ieri în urma unui eveniment rutier produs pe Bulevardul Cloșca din municipiu.

Victima traversa strada pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, fiind accidentată de autoturismul condus de M. Daniel, de 32 de ani, din Cluj. Șoferului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

În cauză polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările.

comunicatIJP

Lasati un comentariu