România a devenit colonia penitenciară a doamnei Viviane Reding

• publicat la: 4 octombrie 2012
România a devenit colonia penitenciară a doamnei Viviane Reding

Nu suntem doar o colonie a Europei. Am devenit colonia ei penitenciară. Practic, Mecanismul de Verificare și Cooperare funcționează ca brățara electronică de la mâna unui condamnat eliberat condiționat. Refuzul de a fi lăsați să aderăm la Schengen, aderarea însăși condiționată de acest faimosul MCV, echivalează cu o consemnare la domiciliu a unor condamnați pentru diverse pedepse, cu interdicția de a părăsi țara. Scandalul implicării inacceptabile a Comisiei Europene în mersul justiției din România, scandal creat și alimentat artificial în laboratoarele Vivianei Reding, plasează România în poziția de stat-infractor al Europei. Am devenit un fel de Ferentari al Uniunii Europene în care o stranie poliție judiciară de la Bruxelles se simte obligată să facă razii din ce în ce mai des. De acolo, ni se dă semnalul să stingem lumina după o anumită oră.

În nicio țară a Uniunii Europene Comisia Europeană nu devine un membru în juriul de selecție al procurorilor. În România se poate. Este un alt abuz fără precedent, după cel cu impunerea forțată a unei rate de participare la referendum inexistentă în normele europene. România este deja federalizată forțat pe linie de justiție. O mână de magistrați corupți politic, cu grade de ofițeri acoperiți ai regimului Băsescu, sunt de acord cu îngenuncherea ei. Ei sunt guvernul colonial al Vivianei Reding care conduce România din umbră. Ei sunt administratorii locali ai unui experiment orowellian inițiat de Reding în campania ei electorală de obținere a fotoliul de președinte al Comisiei Europene, după Barroso: crearea unui mega-minister european al justiției.

Acceptarea de către actuala putere din România a crearii pentru Kovesi a unei funcţii de Înalt reprezentant la Misiunea României la Bruxelles, pe probleme privind reforma justiţiei şi lupta anticorupţie, echivalează cu acceptarea federalizării forțate a României pe linie de justiție. Kovesi trebuia trimisă în fața justiției din România pentru abuzurile comise, nu să devină reprezentanta justiției românești la Bruxelles, ca să întărească echipa de dezinformare a Monicăi Macovei. Suntem vinovați. Viviane Reding în imbecilitatea ei interesată a sesizat punctul nevralgic în România și a transfromat-o în calul ei personal de bătaie. România a devenit acum ținta răzbunărilor personale ale unei femei politician din Comisia Europeană care își permite luxul de a utiliza părtinitor și aiuristic norme și recomandări din aquis-ul comunitar pentru a lovi în adversarii politici ai propriului ei partid, Partidului Popular European.

Recent, unul din liderii liberalilor europeni, fost premier al belgiei, Guy Verhofstadt avertiza: problema cu actuala echipă de conducere a Comisiei Europene și a Consiliului European este că, în numele partizanatului politic se pun presiunii nejustificate pe anumite state membre UE, unde la putere se află alte guverne decât cele creștin democrate sau populare. Instituțiile europene au fost practic confiscate de agenții electorali ai dreptei europene care le folosesc ca pe niște instrumente de represiune împotriva propriilor adversari politici din Europa.

În Ungaria lui Viktor Orban s-a încălcat grav Constituția țării, dar pentru că Orban este popular european a fost aplaudat la scenă deschisă în Parlamentul de la Strasbourg de reprezentanții partidului din care face parte Reding. În Bulgaria, crima organizată face legea în economie cu pistolul și grenada în mână, iar cazurile de corupție se înmulțesc zilnic precum vara castraveții. Dar, Barroso a lăudat Bulgaria. Acolo premier este Boyko Borisov, tot un popular european. Și în România, cât a fost Boc, în plină operațiune de deturnare a fondurilor europene, Viviane Reding și Barroso au tăcut.

Pentru a sabota guvernarea USL, politiciana Reding se folosește abuziv de poziția sa de comisar pentru a lovi politic în imaginea României. Lovind din mizere rațiuni electorale și ideologice într-un stat membru UE, piețele i se blocheză. Iar, la nivel de decizie în Consiliul European i se poate suspenda și votul. Este exact ceea ce cerea prin iulie un alt popular european – Guther Krichbaum, președintele Comisiei de afaceri europene a Budenstagului. Or, acolo este bătălia pentru dominație politică în Europa. În urmă cu un an, social-democrații europeni aveau numai doi premieri în Consiliul European. Acum, acolo sunt premieri social democraţi din Danemarca, Belgia, Austria, Slovacia, Croaţia, în Franţa. După o campanie proeuropean, social-democrații au câștigat alegerile și în Olanda. Social democraţii se află la putere la Bratislava și la București. Astfel, configurația votului se schimbă.

România condusă de social-democrați și liberali este un pericol pentru baronii popular europeni care încă fac jocurile politice și economice în Consiliu. Pierzând încă un vot, ei nu mai pot să își impună când vor programele aberante. Dacă Băsescu rămâne paiața de serviciu în Consiliu, și nu social-democratul Ponta, popularii europeni mai pot să controleze Europa. Iar străinii, prin Băsescu, să controleze România…cotidianul.ro

Lasati un comentariu