Zmeiele de la Carei au ajuns la Botoşani

• publicat la: 1 octombrie 2012
Zmeiele de la Carei au ajuns la Botoşani

Vorbele și acțiunile noastre sunt semințe care nu știm niciodată când vor încolți. La fel și evenimentele organizate  de Direcția de Cultură și Sport a Primăriei Carei. În acest sens, Festivalul zmeielor, care deja are tradiție la noi în oraș, a inspirat un altul de mai mică amploare tocmai la Botoșani.

Sunt prof. Maria Asiminoaie, învățătoare la clasa a III-a A a Școlii Gimnaziale Ștefan cel Mare Botoșani, și am lucrat la ora de lectură un text nonliterar luând ca exemplu afișul. Am dat astfel peste afișul Festivalului zmeielor – ediția a V-a. Dincolo de utilizarea acestuia ca material didactic, elevii au fost foarte încântați de ideea transmisă de eveniment, astfel încât astăzi am venit la școală și am confecționat zmeie și avioane (prin tehnica Origami), apoi le-am lansat în curtea școlii”,este  mesajul primit pe adresa redactiei  Buletin de Carei de la un cititor  din celălalt colț al țării.

Părinți și copii, alături de învățătoarea lor, au petrecut clipe minunate sugestiv surprinse de imaginile pe care ni le-a transmis Maria Asiminoaie.

Lasati un comentariu