Dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

• publicat la: 21 noiembrie 2012
Dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii rutieri au depistat în cadrul acţiunilor organizate în trafic, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, doi şoferi care au urcat la volan deşi nu aveau permise de conducere. Mai mult, autovehiculele conduse erau şi neînmatriculate.

Un prim asemenea caz a fost constatat de poliţiştii formaţiunii rutiere din Tăşnad, ce au oprit în trafic, pe DJ 108 L, un tractor fără număr de înmatriculare sau înregistrare, având ataşat un plug. În urma verificărilor efectuate s-a constatat şi că şoferul, Ioan H., de 62 de ani, nu poseda permis de conducere de nicio categorie.

Şi poliţiştii Postului de Poliţie Culciu anchetează o cauză similară, Laszlo P., de 35 de ani, din Hrip, fiind oprit în trafic, în timp ce conducea  în localitatea Apateu, un tractor neînmatriculat, ce tracta o remorcă, de asemenea, neînmatriculată, bărbatul neavând nici permis de conducere corespunzător.

Cei doi şoferi sunt anchetaţi de poliţişti pentru comiterea a două infracţiuni la regimul circulaţiei, şi anume: conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis, ori cu permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Accident grav la Iojib

 

          În cursul dimineţii trecute, în jurul orei 09.00, la Iojib a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o femeie în vârstă de 73 de ani a fost grav rănită.

Poliţiştii Serviciului Rutier, ce au intervenit de îndată la faţa locului, au stabilit că femeia s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără să se asigure corespunzător, fiind accidentată grav de autoturismul condus de Ioan D., de 59 de ani, din Baia Mare.

Şoferului i-au fost recoltate probe biologice pentru a se putea stabili o eventuală alcoolemie.

Ancheta în acest caz este continuată de poliţiştii rutieri.

 

Lasati un comentariu