Liberalii resping UDMR: Sunt categoric împotrivă. Să rămână cu PDL

• publicat la: 10 December 2012
Liberalii resping UDMR: Sunt categoric împotrivă. Să rămână cu PDL

Ministrul Culturii și vicepreședintele Partidului Național Liberal Puiu Hașoti a susținut , luni, pentru NewsIn, că este ”categoric” împotriva luării la guvernare a Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), arătând că este ”indecent” ca o formațiune politică să se ”eternizeze” la guvernare. Norica Nicolai a opinat, de asemenea, că UDMR nu are loc lângă USL. 

”Sunt categoric împotriva luării la guvernare a UDMR-ului. Nu are rost, am promis că nu îi vom lua la guvernare”, a afirmat Hașotti. El a adăugat că este “indecent ca o formaţiune politică să se eternizeze la guvernare”, punctând că USL nu trebuie să aibă experienţa PDL, care a fost şantajat de către cei de la UDMR.

”Mă întreb de ce niciun lider UDMR nu a luat atitudine împotriva acelui huligan Csibi Barna, de ce nu a luat atitudine în condiţiile în care a spus «La revedere, România». Şi eu îi spun «La revedere, Csibi Barna», să se ducă în Ungaria sau poate la 6.000 de km mai la răsărit, de unde au venit strămoşii lui”, a spus vicele PNL. În ceea ce privește o asociere a liberalilor cu UDMR, Puiu Hașotti e radical: ”Nu, să rămână în opoziție, împreună cu prietenii lor de la PDL”.

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat la Rtv că ”în opinia ei, USL nu ar trebui să se alieze cu UDMR”. Gigi Becali a susținut și el, că USL nu are nevoie de UDMR, considerând că premierul Ponta a făcut o greșeală în acest caz.

 

sursa dcnews.ro

comentarii

de un roman la 10 December 2012 - 22:21

Tot respectul domnului Puiu Hasoti si celor care sunt in stare sa gandeasca ca si el.

de emil la 16 December 2012 - 01:50

sa ramana cu pdleii sau sa se duca la horthy!

Lasati un comentariu