Vine, vine Moș Crăciun!

• publicat la: 12 decembrie 2012
Vine, vine Moș Crăciun!

Clubul Elevilor și Copiilor a avut tradiționalul spectacol de Crăciun, sub genericul „Vine, vine Moș Crăciun” şi sub atenta îndrumare a inimoasei instructoare  Cătălina Curcean . Primii au evoluat pe scenă grupa preșcolarilor, o ceată de crăciunei și crăciunițe care la sfârșitul dansului l-au invitat pe Moșul să ia loc pe scenă lângă bradul de Crăciun să vadă spectacolul dedicat lui.

Două dansuri irlandeze au încălzit atmosfera de pe scenă și din sală, fiind urmate de un vals și un Charleston au adus eleganța dansului clasic în interpretarea talentaților dansatori ai clubului.

Perechea de dansatori formată din Claudian Șiman și Adela Dobocan au demonstat încă o dată că locurile I pe care le-au ocupat la Trofeul Drobeta și Terpsichore, în acest an nu au fost întâmplătoare. Swing-ul energic și plin de grație pe care l-au interpretat stă mărturie pentru acest lucru.

Au urcat apoi pe scenă 6 grațioase lebede, Eliza, Naomi, Patricia, Hanna, Soffi, și Lilla. Pline de sensibilitate și-au spus povestea pe un fragment din Lacul Lebedelor.

Hora care a urmat a prefațat dansul fulgilor de nea în jurul unui om de zăpadă cu veleități de dansator.

Claudian Șiman a impresionat din nou publicul cu un dans de compoziție a cărui temă a fost dragostea neîmpărtășită.

Spectacolul dedicat lui Moș Crăciun s-a încheiat așa cum a început în ritmurile iuți ale unui dans latino, respectiv mambo.

Plăcut impresionat de energia și pasiunea micilor dansatori, Moș Crăciun le-a împărțit cadouri dulci celor mici, ajutat fiind de Primăria Municipiului Carei.

 

 

 Nicoleta Latiş

 

 

comentarii

de petriso la 12 decembrie 2012 - 21:35

sper sa va jute cel de” SUS ”sa nu reusiti sa va puneti in aplicare planul@!

Lasati un comentariu