Spectacol de Ziua Femeii oferit de tinerii careieni

• publicat la: 7 martie 2013
Spectacol de Ziua Femeii oferit de tinerii careieni

Așa cum ne-a obișnuit, Centrul Cultural Carei și Direcția de Cultură și Sport a Primăriei Carei au omagiat Ziua internațională a Femeii printr-un spectacol extraordinar. Evenimentul a fost susținut de cercurile artistice ale Centrului Cultural.

Solistele Tania Gabor, Larisa Latiș și Rap Regina, membre ale cercului de muzică ușoară aflat sub îndrumarea prof. Szucs Jozsef, au interpretat melodii din repertoriul autohton și internațional.  Momentele folclorice au fost susținute de ansamblurile Ceatăra, instructor prof. Adrian Pașca, Rotte Rose, îndrumate de Szucs Endre și Rekettye, conduse de Csoka Boglarka și Barany Krisztof.

Trupa Magic Dance, a cărei instructor este Raluca Păvăluc, a adus energia dansurilor pe ritmuri moderne. Bine primit de public a fost și montajul literar al trupei de teatru maghiar îndrumată de Kiss Zita.

Frumusețea și sensibilitatea lirică a fost adusă în scenă de interpretarea micilor actori Alexandra Coșarcă,Adina Doiciar, Dan Coșarcă și Claudian Șiman, membrii ai trupei M.E.E.M al cărei instructor este Adrian Ștefănuți.

Un public numeros a umplut până la refuz Sala Cavalerilor a Castelului Karolyi și a aplaudat furtunos un spectacol extraordinar care demonstrează că în Carei sunt copii talentați ,capabili  să ofere  un spectacol de înaltă ținută artistică.

La finalul evenimentului, prezentatorii Adrian Ștefănuți și Nicoleta Latiș au felicitat copiii pentru prestația lor artistică, pe părinții acestora și pe instructorii care îi pregătesc, iar doamnelor și domnișoarelor cărora le-a  fost dedicat spectacolul le-au urat o primăvară frumoasă și tradiționalul La mulți ani!.

Centrul Cultural și Direcția de Cultură și Sport a rezervat  participantelor o surpriză la ieșire, oferindu-le câte o felicitare.

 

 

redactia

Lasati un comentariu