Speranţă pentru Alina

• publicat la: 17 aprilie 2013
Speranţă pentru Alina

Am primit pe adresa redacției Buletin de Carei o scrisoare impresionantă. O redăm, poate printre cititorii noștri se vor afla oameni de suflet care să aibă posibilitatea să ajute:

Mă numesc Alina Marinela Ţolea. De curând, pe 17 februarie am împlinit 36 de ani. Soţul meu, Axente Dacian, are 43 de ani, iar fiul nostru scump, Paul Andrei, are 11 ani. Anul acesta, în preajma Paştilor Ortodoxe, amândoi îşi vor mai adăuga un an, o treaptă la scara vieţii. Dacian pe 4 mai, Andi pe 8, în ziua pomenirii Sfântului Evanghelist Ioan, Apostolul Iubirii. Tot anul acesta, în luna iulie, am întâlnirea de 10 ani de la absolvirea facultăţii, întâlnirea cu foştii mei colegi, astăzi medici dentişti, răsfiraţi în toată ţara şi în toată lumea, după nevoi şi pasiuni, pe care abia aşteptăm să ni le împărtăşim. Până atunci, însă, eu mai am de dat câteva bătălii, rugându-l pe bunul Dumnezeu să mă conducă spre mai înaltă credinţă, mai largă iubire şi mai adâncă smerenie, adică spre mai multă izbândă!

 Astăzi, după 7 ani de investigaţii şi terapii în clinici româneşti, maghiare, ruseşti şi austriece, după suişuri şi coborâşuri duhovniceşti în alternanţa dintre reţetele alopate şi cele naturiste sau holistice, dintre competenţă şi incompetenţă, onestitate şi neseriozitate, dintre şansă şi neşansă, încredere şi neîncredere, dintre ispită şi răbdare, am fost acceptată la o clinică din Houston, Texas (S.U.A.), pentru a beneficia de tratamentul cu antineoplastoni al doctorului şi biochimistului Stanislaw Burzynski.

Aşa cum unii contestă tehnicile alopate, chimioterapia, radioterapia şi chiar intervenţiile chirurgicale, aşa sunt contestate de către alţii tratamentele alternative, inclusiv cel cu antineoplastoni, al doctorului Burzynski. Statisticile şi cei mai mulţi dintre pacienţii clinicii din Houston depun, însă, mărturie pentru eficienţa şi beneficiile acestui tratament. Mulţi dintre pacienţii doctorului Burzynski sunt astăzi vindecaţi de cele mai agresive şi mai avansate forme de cancer, ceea ce îmi dă şi mie astăzi, în postul Paştilor, o nouă rază de speranţă. Eu, una, am experimentat cam tot ceea ce îţi poate da medicina alopată, inclusiv eroarea de diagnostic şi de tratament din cauza căreia a revenit boala la începutul lui 2010, eroare evidenţiată la Viena, la clinica AKH, care, după cum mi-a spus profesorul Christoph Zielinski, m-a făcut să pierd trei ani de tratament corect, tratament care, în mod normal, la stadiul în care a fost depistată boala, 2A, ar fi avut cele mai mari şanse de vindecare. Deoarece în România analizele hormonale au fost greşite, tratamentul nu a inclus metoda de inhibare hormonală, care acţiona direct asupra cauzei şi a stimulilor bolii.

Astfel, de la începutul lui 2007 până la sfârşitul lui 2010 am trăit şi am fost tratată în eroare.
De 7 ani cancerul ne împiedică să ne construim casa la care am visat, casă pe care am şi scos-o la vânzare, fără a reuşi încă, din cauza crizei, să o vindem. Tot de 7 ani, însă, casa noastră, adică bunul Dumnezeu împreună cu familia, cu prietenii  şi cu duhovnicii noştri, to
ți oamenii buni care ne-au ajutat, împiedică boala să mă răpună. Timpul care ne-a fost dat şi care ne mai este dat ne ajută să ne înţelegem atât rostul, cât şi originea, adică adevărata noastră casă, a cărei proiecţie aici, pe Pământ, este Biserica şi Familia, Ortodoxia. Ori asta a devenit cel mai important lucru pentru care mă lupt eu astăzi.
Mulţumindu-vă pentru înţelegere, pentru timpul şi ajutorul acordat, mă rog ca bunul Dumnezeu să ne binecuvânteze şi să ne lumineze mereu şi pretutindeni!

Povestea dureroasă a Alinei, precum și numele „îngerilor” care au ajutat-o până acum pot fi gasite pe adresa de internet: http://www.hopeforalina.blogspot.ro/

Conturile unde pot fi depuse sume de bani sunt:

Titular cont: Țolea Alina-Marinela
Banca Transilvania
(Swift code: BTRLRO22XXX)
EUR:
RO81BTRL00204201936564XX
RON:
RO35BTRL00201201936564XX

USD
RO54BTRLUSDCRT0093656401

Lasati un comentariu