De la Poliţia Rutieră

• publicat la: 12 mai 2013
De la Poliţia Rutieră

 

 In data de 10 mai a.c. , Polițiștii  Formaţiunii Rutiere Tăşnad, au oprit pentru control un autoturism marca  Opel Vectra, condus de un tânăr de 26 ani din com Cauas, jud. Satu Mare. In urma verificărilor efectuate s-a stabilit că seriile de identificre ale autoturismului nu corespund cu cele din Certificatul de inmatriculare, motiv pentru care s-au intocmit acte premergătoare sub aspectul săvâsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere false de inmatriculare.

 În data de 10.05.2013, orele 18.20, patrula de siguranţă publică din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Petrești, l-a identificat în trafic pe F. Florin de 33 ani, din mun. Carei, care conducea un autoturism marca Hyundai Coupe cu numerele de circulaţie provizorii. 

 Susnumitul a prezentat polițiștilor o autorizație provizorie de circulație care era expirată din data de 24.05.2012.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

 

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 212 sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.917 lei. 

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 67 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.150 lei.

 

 

Lasati un comentariu