Scandalul Naţionalei !Şeful FRF răspunde manevrelor UDMR-iste

• publicat la: 13 iunie 2013
Scandalul Naţionalei !Şeful FRF răspunde manevrelor UDMR-iste

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că UDMR încearcă să obţină la FIFA o sancţiune împotriva fotbalului românesc, precizând că miza este în proporţie de sută la sută meciul direct cu Ungaria, din preliminariile CM 2012.

Întrebat de ziarişi dacă ştie de excesul UDMR-iştilor care au reclamat din nou ţara noastră la UEFA, pentru a doua oară în doar două luni, Mircea Sandu a răspuns “Nu ştiu de un astfel de demers, dar e vorba din punctul meu de vedere de un exces al reprezentanţilor UDMR. Se încearcă obţinerea unei sancţiuni împotriva fotbalului românesc, ceea ce nu cred că este corect. Nu este corect pentru că ei trăiesc pe acest teritoriu, aici au făcut afacerile, aici au tăiat pădurile şi mănâncă mâncare românească. Cred că ar trebui să fie mai atenţi cu ceea ce fac. E un risc pe care şi-l asumă. Dacă fac acest lucru, FIFA va deschide o nouă anchetă, pentru că e a doua oară. Nu ne ajunge că suntem cum suntem la ora actuală, mai intervine şi politicul acum. Este vorba numai de politic. Asta este. Sută la sută miza este meciul direct cu Ungaria. Ştim care e comportamentul unora dintre politicienii UDMR. E un risc pe care şi-l asumă atât personajul în discuţie cât şi inistituţia”, a spus Mircea Sandu, pentru MEDIAFAX.

Meciul dintre România şi Ungraia, contând pentru calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, se va disputa peste aproape 3 luni la Bucureşti. Însă în afara trerenului, meciul a început de mult. Acum câteva zile România a întâlnit intr-un amical formaţia Trinidad Tobago. Rezultat: UDMR a trimis o scrisoare la UEFA reclamând din nou România.

Meciul tur dintre Ungaria şi România, de la Budapesta, s-a disputat fără spectatori. Terenul ungurilor a fost suspendat pentru scandările rasiste de la un meci cu Israel. Partida s-a încheiat 2-2, după ce România a egalat în ultimele secunde.

Vineri, 6 septembrie, România va întâlni Ungaria într-o partidă programată pe stadionul Naţional din Bucureşti.

sursa napocanews.ro

Lasati un comentariu