Weekend cu accidente.Biciclist acroşat la Urziceni de un şofer ce a părăsit locul accidentului

• publicat la: 25 august 2013
Weekend cu accidente.Biciclist acroşat la Urziceni de un şofer ce a părăsit locul accidentului

Un biciclist a fost acroşat de un autoturism pe DN 1F în afara localităţii Urziceni

Victima  Florina O., de 38 ani a fost rănită uşor, fiind transportată la  Spitalul Municipal Carei pentru îngrijiri.

            La data de 23.08.2013, Marian P., de 48 ani, conducea un autoturism marca Dacia  şi în afara localităţii Urziceni, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în timpul efectuării manevrei de depăşire a acroşat bicicleta neechipată corespunzător pe timp de noapte, condusă din aceeaşi direcţie de Florina O.

Victima a suferit o rănire  uşoară şi a fost transportată la Spitalul Municipal  Carei.

             În urma evenimentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului şi a revenit după o oră. După testarea acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

            Totodată pentru stabilirea eventualei alcoolemii i-au fost recoltate probe bilogice şi victimei. Cercetările în cauză continuă

DN 19/Conducător auto rănit grav în urna unei coliziuni cu o autoutilitara marca MAN

Evenimentul a avut loc la data de 24.08.2013, ora 13,30 pe DN 19, în fara localităţii Ciuperceni datorită nerespectării de către  conducătorul autoutilitarei marca MAN, Petru C., de 53 ani, a distanţei suficiente în mers faţă de autoturismul marca Peugeot condus regulamentar de Toader L, de 53 ani.

 În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului marca Peugeot.

În vederea stabilirii eventualei alcoolemii celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe bilogice.

Remetea Oaş/ Coliziune între două autoturisme

În urma impactului un pasager a fost rănit uşor.  La data de 24.08.2013, ora 19,40 Maria S., de 28 ani conducea un auto marca Opel pe str Principală din Remetea Oaş şi într-o curbă a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu auto marca VW  condus regulamentar de Vasile B., de 29 ani. 

În urma impactului pasagerul Albert S., de 31 ani, aflat în autoturismul Opel a suferit o rănire uşoară. 

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice  în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Turţ/Doi tineri au murit după ce motocicleta cu care se deplasau a lovit un cap de pod

Tragicul eveniment a avut loc la data de 24.08.2013, ora 21,40  în localitatea Turţ.

George V., de 21 ani conducea o motocicletă marca Honda, înmatriculată în Austria şi pe str. Susani de Jos, în dreptul imobilului nr 33 a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultatul decesul tânărului care conducea motocicleta dar şi a pasagerei Luminiţa C., de 22 ani.

În perioada 23-24 august  a.c., în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus, precum şi cea impusă prin mijloacele de semnalizare, au fost aplicate 667  sancţiuni contravenţionale în valoare de 88.000  lei. De asemenea, 15 şoferi au rămas fără permis de conducere .

            Din totalul contravenţiilor constatate  365 au fost aplicate pentru  depăşirea limitei legale de viteză şi 180 pentru alte abateri.

            Totodată au fost aplicate 12 sancţiuni la alte acte normative.

Printre abaterile comise de conducătorii auto cărora le-a fost reţinut permisul de conducere au fost: conducerea sub influenţa alcoolului ( 8 cazuri), depăşirea vitezei cu peste 50 km faţă de limita admisă (5 cazuri) şi depăşirea neregulamentară(2 cazuri).

 

Lasati un comentariu