A căzut din microbusul în mişcare

• publicat la: 24 septembrie 2013
A căzut din microbusul în mişcare

În data de 23.09.2013, V. VLAD  de 23 ani din localitatea Tăşnad, conducător auto la o firmă de transport persoane, pe ruta Carei-Tășnad,  nu a asigurat ușa de acces in microbus, care era încărcat peste capacitatea acestuia,  fapt pentru care un pasager a căzut dupa aproximativ 50 metri, suferind leziuni corporale ușoare.

            Șoferul a  oprit auto și a purtat o discutie cu pasagerul căzut  după care si-a continuat drumul lasandu-l pe acesta  pe acostamentul drumului si fără să anunțe organele de politie.

            Conducătorul auto este cercetat sub aspectul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală si părăsirea locului accidentului.

            In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 78 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.960 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  50 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 14.950 lei.

.

comentarii

de adevarul la 26 septembrie 2013 - 22:32

slab sofer

Lasati un comentariu