Accident de tren

• publicat la: 5 septembrie 2013
Accident de tren

Un bărbat de 52 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost surprins de tren pe şinele de cale ferată. Accidentul s-a produs joi, după ora 11.00, în apropierea Staţiei C.F.R. Satu Mare. 

Victima, aflată pe linia de cale ferată, a fost acroşată de trenul de persoane Satu Mare – Jibou, care circula în zonă. Poliţiştii Biroului Poliţiei Transporturi anchetează la acest moment împrejurările producerii accidentului, din primele verificări nerezultând indicii cu privire la comiterea vreunei infracţiuni asupra victimei. 

  Anchetă în cazul unui accident de muncă

 Un    sătmărean de 34 de ani a fost victima unui accident de muncă produs miercuri, după ora 13.00, în localitatea Dorolţ.

 Poliţiştii Secţiei 3 Satu Mare Poliţie Rurală, criminalişti şi specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă au intervenit la faţa locului, demarând ancheta în acest caz. Din primele cercetări a rezultat că bărbatul de 34 de ani, Gyula T., care muncea la construcţia unei case din Dorolţ, a căzut de pe schelă, de la o înălţime de 1,5 metri, şi s-a lovit la cap. Muncitorul rănit a fost transportat de îndată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru investigaţii medicale.

            În acest caz continuă cercetările.

.

Lasati un comentariu