Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi

• publicat la: 27 septembrie 2013
Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat astăzi, 27 septembrie 2013, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Deschiderea oficială a avut loc la ora 8:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor în prezenţa câtorva zeci de persoane care îşi doreau să îşi găsească un loc de muncă. La eveniment au participat subprefectul Cristian Sasu, viceprimarii Marcela Papici şi Radu Roca, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare Adina Filip, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Mircea Ardelean şi alţii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef şi-a început alocuţiunea felicitând Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare şi conducerea pentru buna organizare a bursei şi pentru acţiunile întreprinse pentru angajarea a cât mai mulţi şomeri.

„Vreau să felicit Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă, toţi colaboratorii pentru acest interes pe care îl arată,  pentru a le dă posibilitatea tinerilor absolvenţi de a intra în contact cu agenţii economici, pentru a putea să îşi găsească un loc de muncă. Din cifre ştiu că aţi ajutat 85-90 de absolvenţi să îţi găsească un loc de muncă, nu ştiu dacă este o cifră mare sau mică, dar vorbim clar de o statistică care demonstrează că AJOFM este interesat de absolvenţi. Am spus-o şi o voi spune că aceştia trebuie să găsească o cale, să îţi găsească drumul, pentru a nu mai bate drumul către AJOFM. În virtutea aceasta s-a schimbat conducerea şi îi mulţumesc domnului Marcel Maruşca pentru implicare. Vă urez mult succes şi sper ca agenţii economici să îşi găsească viitori angajaţi şi câţi mai mulţi şomerii să reuşească să îşi găsească un loc de muncă.” a declarat Adrian Ştef.

.

Lasati un comentariu