Auchan ia locul Real

• publicat la: 2 decembrie 2013
Auchan ia locul Real

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse.

  Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie:brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie,îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, universul multimedia, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate,puterea de cumpărare a clienților.

 Accesul la Auchan Satu Mare, situat în Centrul Comercial Arcade Satu Mare, este unul simplu şi rapid atât pentru locuitorii din oraş dar şi pentru cei care tranzitează zona, graţie multiplelor modalități de transport în comun.

Hipermarketul isi deschide portile  miercuri, 4 decembrie de la ora 10.00.

Lasati un comentariu